Po střílečce islámistů na Staromáku, obsadí komanda "specnas" ARF v neděli Strakovku

Ačkoli happenig humorně varující před džihádisty, kteří by na Staroměstském rynku jistě uřízli hlavy více než jen sedmadvaceti pánům, označil ministr vnitra jako politický  a občanský kreténismus, radnice svobodu projevu nepotlačí.

...Má to být varování před hrozbou z Ruska. Budou tam nějaké zbraně, transportéry, Rusáci v uniformách, a tak. Asi tisícovka lidí. Jde hlavně o to, aby se do toho nezamíchala omylem policie, budeme ji muset informovat. Má jít o tři místa najednou – před Strakovkou, u rozhlasu a u Český.

-A není to už přes čáru? Co je to za aktivisty, nejsou to nějací extrémisté?

-Kdepák. Solidní parta  čtyřicátníků z dobré adresy odněkud z Bubenče.  Podle akcentu zřejmě Ukrajinci. Dokonce jim sem přiletí na výpomoc přátelé ze zahraničí, vezmou si na to dovolenou.

-Hlavně, že nebudou před Hradem, kdo ví, co by se při těch opatřeních, co tam teď mají,  mohlo stát. Někdo ze stráže by v budce zpanikařil, nabil pušku  ( vz. 52/57 - pozn. editora odposlechu)..

-Taky jsem se ohledně Hradu ujišťoval. Tam prý happening s obsazováním není zapotřebí, vysloveně řekli: Prazhskiy Grad v poryadke, gepenyng  ne nuzhen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A ještě prognostický  BONUS, jak to bude vypadat letos 17. listopadu na Albertově

 

Autor: Jan Dvořák | pondělí 22.8.2016 14:34 | karma článku: 18,80 | přečteno: 527x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0