Piráti a Starostové - spasitelé před národní zkázou nastupují

Každý český vlastenec a zdravý euro internacionalista by si měl zapamatovat dnešní datum, neboť teprve od tohoto dne máme reálnou šanci, že může dojít k normalizaci poměrů.

 

Respektive k ní dojít musí, a to nejenom v oblasti skoncování se zdravotními dopady covidu, ale zejména skoncováním se zhoubným babišismem. Ten už dlouhá léta rozvoj naši země dusí a dovedl ji od deseti k pěti.

Zárukou, že k obratu konečně dojde, je aktuální skvělé poznání, že nastupující koalice Pirátů a Starostů je ochotna tento úděl na svá bedra vzít a po vítězných volbách proměnu země v kabinetu premiéra Bartoše řídit.  

BARTOŠ: „Společně s hnutím STAN se nám podaří vyvést zemi z krize. Jsme připraveni se ujmout vedení země v jejích nejtěžších časech.“

Už aby to bylo! Stačí se zhruba jenom třistakrát vyspat, a bude to.

Takové silné, a přitom realistické prohlášení o vyvedení země z krize prostřednictvím normalizace poměrů, už nejednou v historii zemí koruny české i horních Uher zaznělo. Například před třiapadesáti lety od budoucího šéfa KSČ a později i prezidenta  G. Husáka. 

HUSÁK : "Ja tento národ z toho musím zachrániť, aj keby mi všetci mali napľuť do očí!"

A nebylo to - a doufejme, že tomu tak nebude ani teď -  žádné plácání do větru. Normalizace skutečně přišla. Jako řemen. Kdo nevěří, ať to zkusí teď s novými spasiteli.   

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | úterý 12.1.2021 14:42 | karma článku: 37,97 | přečteno: 1153x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0