Pendleři neprojdou! Republiku si od nich zamořit nedáme

Aktuálně hned ze dvou televizí jsme se mohli dozvědět, že s pravděpodobností hraničící s jistotou se v noci z pondělí na úterek i pendlerům zakáže překračovat hranice.

Dosavadní zpřísněná opatření, kdy museli při vstupu i výstupu na hranici ukazovat bumážky orazítkované zahraničním zaměstnavatelem, se míjela účinkem.

Mnozí vykukové, kteří chtěli jet na nákupy za chutnějším a levnějším zbožím, anebo jen tak vyrazili  na výlet, si totiž vyrobili falešné papíry. A byli drzí natolik, že se ani nepokusili o falsifikáty razítek skutečných firem v dosahu 100 kilometrů za hranicí. Doma na dětské tiskárničce si pořídili razítko neexistujících společností, jako například Büro der Brüder Grimm für Abenteuer (Zážitková kancelář bratří Grimmů), nebo Kapitalgesellschaft Marx &  Engels (Kapitálová společnost Marx &Engels.)

Přestože od úterý bude hranice uzavřena neprodyšně, lze očekávat, že k jejímu narušení falešnými pendlery docházet bude. Ministr vnitra v součinnosti s ministrem obrany proto posílil tisícový kontingent dočasné ochrany hranic aktivováním zkušených veteránů z mírových misí.

(viz video)

Podle poznatků kontrarozvědné jednotky lze očekávat,  že pendler Galapetr si pokoj nedá a bude se snažit hranici překročit, aby se dostal ke svým eurochlebodárcům.

Neprojde! Takovým, co by nás chtěli nakazit ze zahraničí, jsme postavili pevnou hráz.   

 

Autor: Jan Dvořák | neděle 22.3.2020 17:45 | karma článku: 14,41 | přečteno: 611x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0