Pěkná svi..nstvo od socialistů, prý demokratických

Pana Bédu  sice zajímají reakce v diskusích pod zprávami a pod blogy, a čím jsou peprnější – protože politika je "velké svinstvo"  (citace) -, tím víc si jako čtenář libuje, avšak sám něco napíše málokdy.

To neznamená, že není bez názoru, raději však věci komentuje spontánně hned za tepla ústně, bez zbytečné prodlevy vyťukávám do klávesnice, které kritické hroty a emoce otupí.  Politologické debaty Béda  zapřádá s vděčnou posluchačkou paní Liduš.

Tentokrát mu to však nedalo, a dal se do psaní. Jenomže jak začít..

-Bédo, co to smolíš?

-Dostal jsem vztek na socialisty, co si to pořád  vymýšlejí za požadavky. Takhle to vypadá, jakoby tu vládu spíš nechtěli..

-Vymýšlejí? Tak ty si opravdu myslíš, že bude normální, jestliže premiér po odsouzení neodejde z vlády?

-Ale o tohle mi vůbec nejde. Oni by se nakonec stejně dohodli, že odejít by musel až po pravomocném odsouzení – a k tomu by, jak to u našich soudů chodí, došlo nejdřív až ve třetím Babišově funkčním období, a já to tak typuje na dva měsíce domácího vězení v některé zemi EU, když těch 50 melounů vrátí.

-Tak co ti na socanech vadí?

-Vadí mi to, že nutí ANO, aby ve sněmovně zlikvidovali okamurovce, vyhodili je ze všech funkcí, aby se pak na Babiše naštvali a nikdy už mu nešli na ruku, kdyby chtěl případně socialisty odstrčit a spolu s komunisty přehlasovat..

Ale copak se taková čistka dělá, když už jednou Okamuru místopředsedou sněmovny, stejně jako Hamáčka, poslanci demokraticky zvolili? 

To je, Liduš, přece pěkná svi***na, nebo ne?

-Je. Tak vidíš, název toho příspěvku bys už měl. A pak už stačí jenom jednu, dvě věty, aby bylo jasné čí jako ta SVI je.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | středa 25.4.2018 14:14 | karma článku: 29,04 | přečteno: 1469x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0