Pekelná poklona Merkelové od Biĺaka

Mohlo by se zdát, že v pekelném VIP klubu Marx - leninistů, stalinistů a nereformovatelných komunistů bývalí předáci žijí - vlastně poživotně žijí - jenom vzpomínkami na slavnou revoluční minulost.

Ale tak tomu není. I pekelnými kanály se šíří aktuální, živé zpravodajství, které je zkušenými praktiky podrobováno obsahové analýze.

Například bývalého předního normalizátora Vasila Biĺaka zaujala slova nemarxistky Merkelové v PTV natolik, že oslovil pekelného kolegu Brežněva.

 

 

...že až nazraje čas, a ona se tady dole objevi že bychom jí měli vzít do našeho pekelneho rudeho klubu, aby nezůstala jako kůl v plotě.

Podle legitimace ani v NDR ve straně nikdy nebyla, ale jako my se chovat dokazala. Jen si vezměte, jak komunisticky otevřeně reflektoruje sva pochybeni.

Moc jsem ocenil, že hlavní chybu v imigrační politice nevidí v tom, že pozvala Syřany do Evropy, to byla správná, internacionalistická myšlenka, ale že ještě předtím demokraticky nedonutila Němce a celou unii, aby bez řečí schválili kvóty a rozdělili si je.

Přiznám se, že podobnou chybičku jsem v osmašedesátém roce udělal i já, když jsem ti, drahý Leonide Iljči poslal zvací dopis, abyste zabránili u nás kontrarevoluci.

Teď vím, že kdybych lidem ještě předtím, než jsem vojska pozval, důkladně vysvětlil, jak takový bratrský zásah je pro ně nezbytný, přijali by váš vstup s nadšením a říkali by mu bratrska pomoc už od sameho začatku, a ne okupace. Znormalizovali by se dobrovolně a s radostí raz dva.  Lidem je zapotřebi věci trpělivě vysvětlit, pak pochopi úplně všechno.

Autor: Jan Dvořák | středa 31.8.2016 15:49 | karma článku: 24,35 | přečteno: 664x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0