Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Připomíná mi to, jak kdysi na jednom statku svolávali z pastvy krávy na dojení. Zvonili. U těch krav bych to chápala. Ale proč by se stejným způsobem měli svolávat zákonodárci k hlasování, to mi hlava nebere; oni tam nejsou v práci, oni netuší, že se ten den bude hlasovat, oni nechtejí vědět o čem se bude hlasovat, oni nevědí, že jsou zodpovědni svým voličům a proto by měli sledovat dění ve sněmovně?

Paní Jermanová sice občas působí "rozhozeně", ale opoziční kolegové jí to dávají "sežrat" a jsou na ni jako vosy - je vidět, že jim o fungování sněmovny ve skutečnosti moc nejde. těžko říci, koho příště volit, ono to šaškování, zvláště když je přítomna televize, je nakažlivé.

0 2
možnosti
PK

Sněmovna je (měla by být) vrcholová politika, něco jako sportovní extraliga nebo špičková nemocnice., profesionálové,  televizní přenosy. Paní místopředsedkyně je a asi zůstane "političkou" okresního formátu a prosím "okresní" o shovívavost. Ale když víme jak "rostlo" ANO, není se čemu divit.

4 2
možnosti
MS

S textem souhlas, ale ten obrázek se mi vůči Jermanové moc košer nezdá, a ani není v souladu s vyzněním článku. Kravský zvonec (nebo spíše "volský") by spíše zasloužili ti potulní poslanci. :-)

3 1
možnosti
LS

pravda je, že ve vedení schůzí tápe, ale to bych přičítal nervozitě, začátečnické dani a házení klacků pod nohy ze strany opozice. Tento Vámi zmiňovaný trapas vládní koalice, bych ji za vinu rozhodně nedával.

3 1
možnosti
LN

...noo...po roce ve funkci...:???..to by už nějaké základy snad pochytit mohla...nemyslíte...???

5 1
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik