Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozumím pojmu designovaný, kdo nerozumí, dovtípí se nebo dočte se. Navíc nemusí být každý adjektiv zakódovaný v ústavě, ale Babiš podle vás asi ano ?!

Obávám se, že na české půdě ústava nezná úplně jiné pojmy!

0 0
možnosti
Foto

Z hlouposti tohoto článku s absencí jakékoliv nosné myšlenky nevycházím z úžasu. Designovaný premiér je standardně používaný pojem v celém civilizovaném světě a pokud to autor neví, tak by své nedostatky ve vzdělání asi neměl takto veřejně projevovat. Jenže u lidí s nedostakem znalostí a podezřením na nižší IQ těžko předpokládat dostatečnou míru sebereflexe.

Navíc pokud se zastává největšího zloducha, který se v politice v ČSR a ČR dosud vyskytl! Úmyslně jsem vynechal vražedné období bolševické totality ČSSR odkud se vylíhl a svou manipulativní rétorikou ji silně připomíná. Ačkoliv jeho motivace je od davných ideologických komunistů dost rozdílná - tentokrát jde čistě o jeho ekonomické zájmy, k nimž mu tupí volební respondenti na vlastní i náš úkor dlaždí cestu!

1 0
možnosti

Tomu říkám vlezdo..........;-D

0 1
možnosti

Designovaný neboli jmenovaný do úřadu (Slovník cizích slov). Je to přesné vyjádření stavu, který je, neboť předseda vlády byl jmenován, ale vláda ještě nemá důvěru Poslanecké sněmovny.Označovat tento termín jako protiústavní je směšné a hloupé.

5 1
možnosti

Asi jako "kontroverzní podnikatel". Z hlediska trestního nebo hospodářského práva je to nesmysl, ale jazyk neslouží k popisu právního stavu, nýbrž ke komunikaci. Proto mi "designovaný premiér" fakt nevadí, neboť je z toho ihned zřejmé, o co jde.

2 0
možnosti
Foto

P49e44t64r 36K91a63d32l80e88c

14. 6. 2018 12:06

Někdo nenechá nit suchou na Babišovi, někdo na ČT. Ve které z obou situací je to správnější či trefnější, nechť posoudí každý sám.

1 1
možnosti

Pane Dvořáku, to dostanete od "pravdy a lásky" pěkně za ušiska, však už Vás vyhánějí na Novinky - kdepak, "demokracii" si přece nenecháme rozvracet nějakým designovaným premiérem.

0 1
možnosti

Nemusíte přece přítomnost ruské armády v naší zemi po roce 1968 nazývat dočasným pobytem. Stačí prostě jen... pobyt.

3 3
možnosti

Zajímavé bude až Babiš a jeho věrní ovládnou ČT. Bude pak sestaven seznam zakázaných pojmů a označení vládních činitelů?

Bude Babiš označován jako náš nejvyšší?

2 4
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik