Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Ve Spartě to bylo vyřešeno. Neperspektivní děti se házely do propasti. Nějaký neodpovědný jedinec by mohl navrhnout tento způsob realizovat i u nás na odbojné doktory.

0 0
možnosti
Foto

Pětice doktorů :-)

No dobře, tak si to proberme. Snaha o vyléčení nemocného za každou cenu - ne, opravdu mi není známo že by někdo někoho k lékaři nutil jít proti jeho vůli. Ani k zubaři nikdo nemusí chodit když nechce. Každý zákrok, každou operaci lze odmítnout. Pokud ale někdo vědomě šíří nakažlivou chorobu porušujete zákon, ale to je naprosto v pořádku. Každá svoboda má své hranice, to snad páni doktoři souhlasí. Co se týká psychiatrie, volají po svobodě ale blázny by zavírali. Copato? Alkohol, bůček nebo kávičku snad nikdo nikomu neupírá, nebo ano?

Je-li to myšleno jako recese fajn, pokud to slovutní páni doktoři myslí vážně pak by je měl někdo šoupnout do toho blázince, v rámci osvědčené staleté praxe :-)

0 0
možnosti
Foto

A pak "babo raď." Kdyby to nebylo k smíchu, bylo by to k pláči... ;-DRv Karma.

0 0
možnosti
Foto

Nejhorší je, že v dnešní době není vůbec jasné, jestli se jedná o recesi, nebo to někdo myslí vážně.

0 0
možnosti
JH

Nerad bych se v případě těch doktorů - nešťastníků pletl, ale zřejmě už nedokážou žít v relativním ústraní, bez reflektorů, kamer, mikrofonů...

3 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1087x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik