Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J44a72n 67R88á10ž

1. 12. 2015 17:26

Chvojka, to je ten blb, co dál podnět na potrestání Novy, je prý JUDr. Potěš panbůh, když máme takové právní neumětele v Parlamentu

Co udělala NOVA špatně, když umožnila  skupině, která se v anketě pořádané soukromou agenturou,  umístila na druhém místě, formálně převzít  cenu?

Frontman oceněné kapely  došel na jeviště , poděkoval, diváci zapleskali a on odešel. Nevím, co ten rádobyprávník na tom vidí za porušení zákona.

0 1
možnosti
Foto

Plastici měli velmi duchaplné texty.

Vtipně napsáno, karma R^

1 1
možnosti
JR

J41a44n 32R61á55ž

1. 12. 2015 17:42

No, když si fanda Beatles nebo Rolling Stones přeloží jejich texty, hlavně z počátku jejich působení, tak to jsou taky pěkný kraviny!

A přesto se to líbilo milionům lidí. Nechápu proč naši hudební kritikové se patlají v textech, jestli mají, či nemají poetickou náplň. Jediný relevantní kritik je posluchač. Buď se skladba líbí a poslouchá, je tedy objektivně  dobrá nebo se neposlouchá a je špatná.  Takže např. o Davidovi si mohou kritikové psát co chtějí, ale ty debilní "céčka" přivádí do varu už třetí generaci posluchačů. Takže David je objektivně dobrý muzikant.

P.S. Mnoho lidí chodilo na koncerty Plasticů jen proto, že to byl underground a bavilo je provokovat policajty, i když podle většiny, včetně mne, byla jejich hudba příšerná a texty primitivní.

1 1
možnosti
Foto

8-oJeňýku, dyk Ty jsi jak Kalousek.... 26 let po "Sametu" se oháníš Žitným a Zemanem... Ještě Žižku a Husa jsi do toho melodramatu mohl přidat.... To už bys ale konkuroval Českýmu nebi od Cimrmanovců.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik