Odposlechy drtivě usvědčují Moskvu!

Oficiálně ruská ambasáda sice označila za lživé tvrzení našich úřadů, že by se hackeři vojenské rozvědky nabourali do sítě Černínského paláce, avšak pravda je neúprosná.

Zdroj velmi blízký Kremlu dal totiž naší tajné službě k dispozici záznam rozhovoru mezi prezidentem Putinem a ministrem zahraničí Lavrovem. Jeho obsah nad veškerou pochybnost dokládá útočné rejdy hackerů na systém českého ministerstva zahraničních věci

Lavrov: Chtěl bych, Vladimire Vladimiroviči, potvrdit, že naše rebjata pracovala spolehlivě, a že nařčení jednoho z hackerů z hrubého porušení kázně a pak jeho následné převelení k dobrovolným silám do Donbasu, bylo neoprávněné. Šlo o nemilý přehmat.

Putin: Přehmat?

Lavrov: Ano, pane prezidente. Příslušník se dostal do oprávněného podezření, že snad musel být ožralý, promiňte – opilý jako slíva, když dal do hlášení takovou hovadi… chtěl jsem říct fantazmagorii, že prý ministr Petříček chce jako prioritu do zahrady ministerstva umístit pět..

Putin: Pět balistických raket? To nesmysl opravdu je, kde by je ta jejich operetní armádička vůbec vzala.

Lavrov: Pět raket ne, ale pět, a tomu věřit nebudete, pět  č  m e l í n ů!

Putin: Co prosím? Čmelínů?

Lavrov: Da. Teď o tom dokonce otevřeně píší u nich v novinách. To je, co? On snad ten Petruška přišel o rozum s takovou prioritou.

Putin: No, já bych ho nepodceňoval. Ten čmelín, to může být krycí název pro nějakou spojeneckou operaci. Nařiďte další kybernetický útok, musíme té věci přijít na kloub, abychom věděli, co máme proti čmelínům nasadit my.     

Lavrov: Škoda, že se ten jejich Zaorálek nevrátí zpátky na ministerstvo zahraničí Trochu bychom ho zmáčkli, aby zpíval, jinak že pustíme ven informaci, že v televizi chystal seriál Timur a jeho parta. 

 

Autor: Jan Dvořák | pondělí 26.8.2019 7:35 | karma článku: 20,74 | přečteno: 739x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0