Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

,,Jen počkej" je super, a je mi ňák šumafuk, zda je to ruský, či z Botswany:-)

0 0
možnosti
IM

I87v13a87n 81M61a47n95t18a42s

30. 8. 2015 18:15

Myslím, že se autor tuze mýlí. Konkrétně sankce jsou na dovozové zboží, tedy fyzicky přepravené přes hranice, ne na západní. Je to o tom, že například Procter &gamble vyrábí v ruských továrnách přes 50% prášků a chemie, a další se za dolary, kterých je  díky pádu ropy méně a jsou tak třeba jinde, dováží. A tomu se má zabránit. Stejné to má Heineken a další, stejné je to i s potravinama. Ty, které se vyrábějí v západních továrnách  umíštěných v Rusku se sankce netýkají. Jde o to, že tam jsou náklady v rublech, prodej v rublech, u dovozu toto chybí. Proto je a bude například podporována automobilka Lada, nyní patřící do skupiny Renault/Nissan, protože má náklady v rublech a tím nezatěžuje banku pořadavky na dolary. Jistě, něco se dovést asi musí. Čili, co je zbytné, to se vozit za devizy nebude, a  použije se nějakých kliček, obchodních omezení a podobně, ale základní myšlenka je jasná. Mejdan skončil, je třeba se  tomu podřídit.

1 1
možnosti
VS

Sarkasticky podaná pravda o tom jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. S tím snad naši politici počítali. Proč s tím nepočítal šefadmin,? Nebo je to jen důvod jak upozornit, že nám to Rusové ne..rou?

0 0
možnosti
RM
IJ

Takový blábol. Standardy potravin? A proto Hamé tak brečelo, že nemohou do RF vozit své "kvalitní" pasty z masokostní moučky, vydávané za paštiky? :-D

1 1
možnosti
IJ

Ach tak, až po druhém přečtení mi došlo, že to celé je jeden velký sarkasmu, omlouvám se :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik