Nova při prvním dílu Specialistů diváky podrazila

Obětí hrubého podrazu se v pondělí  stali aktivní televizní diváci, kteří každý večer využívají dálkový ovladač ke slalomu mezi stanicemi, aby se nakonec v plánovaném čase promačkali do cíle – k začátku programu, na který se těší.

A je-li to pořad komerční televize, dvakrát spěchat nemusí.  S pravděpodobností hraničící s jistotou mohou počítat s tím, že začne o tři až deset minut později, než začít má. Minuta není žádná míra, když jde o reklamy.

Jenomže v úterý se stalo něco nepředvídatelného.

Pokud divák nadržený na první díl tolik propagovaného seriálu SPECIALISTÉ  se nedíval na stanici non-stop už od Ulice, a během Televizních novin přepnul někam jinam s tím, že ve 20.20 se vrátí na začátek Specialistů - a vrátil se dokonce ještě o tři minuty dřív, stejně o začátek přišel!

A víte, co všechno se během prvních minut může v detektivce stát?  To přece není profláklý Romeo s Julií, kde na minutě nesejde. Tady už mohlo být dovražděno, kdyby autoři s sebou mrskli.

Předčasně začít krimi, to by si žádná solidní televize neměla dovolit! To je horší než svatokrádež nebo EET.  A proto není divu, že se od divácké základny dostalo Nově masového hanobení.

Jako u téhle rodinky…

 

-Řeknu ti, Liduš, že jak jsem byl nejdřív vytočenej z toho, že i když jsem přišel z hospo..z grémia včas, a přesto jsem začátek prošvihnul, protože se jim asi předcházejí hodiny, tak teď, když jsem ten thriller s únosem osmnáctky dokoukal, už vytočenej nejsem…

-Takže to drama, kdy trvá hodinu, než ze Synkáče dojedou kolem bloku zase na Synkáč,  se ti líbilo? Mně teda ne, Bédo.

- Ale já jenom říkám, že je věčná  škoda, že s tím filmem nezačali rovnou o půldruhé hodiny dřív, a  ne jen o  tři minuty. To bych měl to štěstí prošvihnout ho úplně, stejně nestál za nic!

Proč já jsem v tý… na tom grémii nezůstal až…

Autor: Jan Dvořák | středa 18.1.2017 11:10 | karma článku: 27,86 | přečteno: 1588x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0