Nikdo schopny se bát padáka od pražské primátorky nemusí

Hnutí ANO má dobře políčeno na post pražského primátora, respektive v historii matičky měst vůbec poprvé na funkci primátorky.

Být Adriana Krnáčová po volbách obtěžkána primátorským řetězem, vytřelo by tím ANO dokonale zrak sociální demokracii, neboť bez všelijakých závazků ohledně ženských kvót, které si ČSSD pro sebe masochisticky vytýčila, by ženu na radnici i bez velkých frází prostě mělo.

Paní Krnáčová jde do souboje o primátorské křeslo razantně. Slibuje prohnilému magistrátu důkladný průvan, který má zatočit s politickými neodborníky.   A  poté novým vánkem na jejich místa – samozřejmě že v řádné soutěži - přivlát odborníky. Apolitické, až v krajních případech pak sympatizanty nebo členy nestrany ANO.

Vypadá to tedy tak, že při kádrové výměně by mělo jít o transparentní férovku – ostatně A. Krnáčová kdysi u nás šéfovala Transparency International - a  nedopustí, aby došlo k nocím, respektive ke dnům  dlouhých nožů. Budou rozhodovat znalosti. Slabí odpadnou. Jako v každé seriózní soutěži, kdy jde o výhry a padáky.

Teď zbývá už jen post získat, a výběr profesionálního městského úřednictva je možné spustit. Ve svízelných situacích je dobré obrátit se na přítele (vlivného) na telefonu.

Autor: Jan Dvořák | pondělí 22.9.2014 18:18 | karma článku: 12,46 | přečteno: 663x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0