Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Máte plnou pravdu je to na zvracení, pro některé na blití a tak vůbec. To si v demokracii přeci nesmí dovolit, kam došlo to stádo tupců v ruce s koblihou co šlo k volbám? Co Marie ? Zavařila se jí klávesnice nebo co, že nepřispěje? Jak to půjde dál !!

S nadsázkou jste popsal zjevnou pitomou hru, kterou hrají nejen politici ale i příslušní bezmozci v diskusích. Kdyby někde zakopl, nebo mu něco odněkud čouhalo - to by byla smršť komentářů. Takhle kromě suchých zpravodajských informacích klid. O čem také psát? A z toho právě kouká ta hra co se tady účelově hraje. President řekne do rádia doslovný překlad anglického názvu. Jestli je angličtina mezinárodně uznávaným jazykem mělo by být vyslovení názvu hodnoceno stejně jestli jej říká v českém překladu nebo v originálu? On to řekl v doslovném překladu a už je z toho zpravodajský pořad. V originále to vyslovují mnozí a nikdo se nepohoršuje! Komedie on-line v přímém přenosu. Ještě, že máme ty Maryje! Nebylo by o čem psát :-)

1 0
možnosti
JS

Obávám se, že jsem četl jiný článek než Vy.

0 0
možnosti
MB

Babiš je nesporně fenomen. Populismem levičácký - hrabivostí megapravičácký. Je neuvěřitelné, aby vekslák připutoval do cizí země a vzal si ji jako rukojmí! Nevím kolik židlí v EU pro něj chystají? - Přijel přece Bureš i Babiš! Limity již zde jsou - objem do 30%, blížící se krize a rovněž Čapí soud - (do 31.12.2018). Znaky podvodu jsou naplněny - Teď jde o odvahu justice. Ti, kteří mu přišlápil pazourky - Andrej to do smrti nezkousne, boj bude trvat! (Jak moudře píše můl kamarád Standa)! Je fantastické vlastnit 220 firem - nezaložit ani jednu a vystudovat za peníze Dělnické třídy ! ... :-)

0 1
možnosti
SN

:-)......Zatím nemá konkurenci....je na něm vidět, že se pohyboval od mládí ve světě. Srovnání s beztvarým Sobotkou......nebe a dudy ! R^R^R^

Ti, kterým přišlápl pazourky do do smrti nezkousnou, boj bude trvat. !!

5 4
možnosti