Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Dokonce i někteří redaktoři idnes nerozpoznali jemnou ironii, když článek zařadili do výběru na hlavní straně. :-)R^

1 0
možnosti
JR

J50a76r38a 45R97a47n61k

15. 1. 2017 6:37

Prezidentem bude, ale ostudy je uz posledni tyden celkem dost, vim, ze ovladate anglitinu a WaPo muzete mit zdarma kazdy den:

https://www.washingtonpost.com/opinions/how-to-remove-trump-from-office/

0 3
možnosti
BV

Tak už se tím tolik neužírejte, co s tím naděláte?

Vždyť i ten váš odkaz je nefunkční - takže jsem se nedozvěděl co doporučujete na zlikvidování Trumpa.

Zda to chcete udělat demokraticky - tedy volbami, ale to se načekáte, nebo doporučujete druhou alternativu Kalašnikov.?

3 0
možnosti
LC

Pane Dvořáku, diskuze mě pobavila stejně, jako váš blog.;-) A zároveň i poučila ... to CTHH MV asi je fakt potřeba.:-)

0 0
možnosti
BV

Pane Chlumský,

myslíte, že ČTHH MV bude mít co k cenzúře, když už se ČT zcenzurovala sama a archiv Volební noci znepřístupnila? Nepochybně jen proto, aby zatrhla tipec těm drzým pomlouvačům, kteří její jako vždy vysoce objektivní zpravodajstvi naprosto neobjektivně a nespravedlivě napadají a tím narušují těm chudáčkům redaktorům klid na práci a hlavně jim narušují rekonsvalenci z toho nesmírného šoku způsobeným naprosto nepochopitelným a nespravedlivým výsledkem voleb, který nařídil a zařídil Putin

1 0
možnosti
Foto

Nevím čeho tím ČT docíla, třeba já jsem až do oné noci považoval HC za menší zlo...

2 0
možnosti
OH

Jakže to říkal strýček Pepin v Postřižinách? "Prdlačky švagrová"?

Což by sedlo i na podobnou obhajobu, takže nekupujte si medvídka mývala, ale zaujměte sebekritické stanovisko. To co zvedlo ze židle RRTV by naštvalo i svatého. To nebyl jen jediný pořad, to byla dlouhodobá inscenace na téma Hillary je jedný možný dobrý kandidát na prezidentský úřad a my najdeme každý pšouk pokud bude na Trumpa.

Kde třeba hrdinná ČT nalezla koule a zveřejnila jestli ty dopisy na Hillary jsou lež nebo ne a co obsahují včetně komentovaného rozboru?

Předvádíte přesně to co předvedli ti "demokraté" když stávkovali v ulicích a zapalovali auta, předvádíte tu trapnost přepočítání hlasů, předvádíte trapnost ovlivňování volitelů.

To že Trumpa dosadila Moskva jenom proto že je to realista a ne hysterik a gender hrdina Obama či gender hrdinka Hillary?

3 1
možnosti
LC

Bych vám doporučil si ten blog přečíst ještě jednou.

3 0
možnosti
JS

Nejenom Ceska Televize.Z plejady americkych levicovych zpravodajstvi jasne vystupuje TV stanice Fox News. Ta je obcas nazyvana nelichotivymi slovy i od prezidenta Obamy, protoze jasne nezapada do rady obdivovatelu jeho statnicke moudrosti. Je to asi tim, ze se snazi prezentovat pouze zpravy a ma vysoce kvalitni zpravodajce. V Evrope bohuzel prevlada (krome mistnich hlasnych trub) naprosto progresivni BBC a CNN jako zdroj pouceni. Bohuzel.

5 1
možnosti
FN

Teda, patřím asi k té pomalejší části národa, nebo si už začínám zvykat na to, že lež se stává novinářským standardem, protože jsem to musel číst dvakrát, abych pochopil nadsázku.

4 0
možnosti
JD

J29a86n 47D25v63o86ř25á37k

14. 1. 2017 13:21

Ale ne, k té pomalejší části nepatříte, to byste svoji čtenářskou gramotnost zbytečně podceňoval, a mě by to upřímně mrzelo - chyba je na mé straně.

Já jsem podobné články dříve opatřoval obrázkem s nápisem "Myslím to vážně" spolu se smajlíkem s jedním přivřeným okem (aby to trklo, že to vážně nemyslím), a přesto se leckdo zmýlil a nevěřil tomu, že bych to vážně nemyslel.

Od zítřka to ale napravím. Bude tam jednoznačné: POZOR, NEBRAT VÁŽNĚ.

:-)

3 0
možnosti