Největší pras*rna inženýra K

Předseda Kalousek se v úterý dopustil větší necitlivosti – a to je slabé slovo – vůči obětem holocaustu než jakým je existence pověstného chovu prasat v Letech.

Pan poslanec dopad svých slov minimálně „nedomyslel“, než aby mu z úst vypadla mimoděk, protože – jak se píše na síti – má už vyli**j mozek, když jimi zavedení EET přirovnal  ke zřízení koncentráku pro podnikatele.

Předseda TOPu  tím vlastně řekl, že být vězněm ve skutečném koncentračním táboře bylo prostě nekomfortní, nepříjemné, otravné, buzerující, ale nakonec se to dalo přežít. Víme, že nedalo – a když už, tak málokomu.

Nemá smysl se dál rozhořčovat a argumentovat tím, že nad podnikateli přece žádný dozorce s holí nestojí a že na nikoho z nich nečeká sprcha cyklonem B nebo střela do zátylku – a že ve srovnání s těmito „nepříjemnostmi“  je povinnost elektronicky evidovat nesrovnatelně směšnou záležitostí.

Myslím si, že žádný podnikatel, pokud nepozbyl rozumu, ať následkem neurologické choroby nebo sebepoškozováním návykovou látkou, se v pozici koncentráčníka, jak mu to přisuzuje Inž. Kalousek, určitě necítí. A rozdíl mezi nacistickým terorem a snahou státu po nastolení rovných pořádků v podnikání v éře všeobecné elektronizace chápe, i když se z různých důvodů s novými poměry nerad smiřuje.

Předseda pětiprocentního TOPu propadá hysterii, a tak se mu stéblem, kterého se chytil, stalo tak fujtajblové přirovnání. Pravda, pak to omluvil. Ale nikdo mu to už „neodpáře.“

Do hlavy panu poslancovi samozřejmě nevidíme, a můžeme jenom spekulovat, jak si takový EET  Konzentrationslager v Česku, a jeho původce, Kalousek představoval..

 

Svým nevkusným výrokem se Kalousek výrazně politicky sebepoškodil, zejména u té části veřejnosti, která ví o skutečných koncentrácích svoje.

-Poslechnou, Roubíček, tenhle bude asi  novej, toho jsem v Obci ještě neviděl..

-Taky jste nemoh, Kohn. On se jenom tváří jako našinec, aby se nám teď vlísal do přízně. To je ten Kalousek, přece..

-Jo ten, o kterém rabín říkal, že napříště je s tím svým ansáblem ve všech obcích nevolitelnej..    

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | středa 30.11.2016 9:37 | karma článku: 28,32 | přečteno: 809x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0