Nehoda na Hradě, aneb předčasně zvolený Putin

I mistr se výjimečně utne, což mívá modifikované následky podle toho, zda se utnul mistr tesař sekerou, anebo chirurg se skalpelem. U politiků se to nepočítá, ti se utnou každou chvíli, až z toho bývají sťatí.

Pokud se nešťastná utnutí dějí jen na domácí půdě bez vztahu k zahraničí, pak je to sice politováníhodné, ale nezakládá to na mezinárodní trapas, jak by tomu bylo v opačném případě, kdyby se někdo utnul vůči představitelům cizích zemí.

Podle důvěryhodného zdroje se právě něco podobného stalo na pražském Hradě mluvčímu Ovčáčkovi. Ten se při kontrole úkolů, které ho čekají přes víkend, fatálně spletl.

 -Pro boha, já jsem ten blahopřejný e-mail  Putinovi od starýho k nedělnímu znovuzvolení odkliknul už teď. To je ale trapas! Takhle to vypadá, jakoby si Zeman myslel, že demokratické volby v Rusku jsou zbytečné, když ve skutečnosti  je jenom jeden kandidát.

Doufám, že kremelský sekretariát doručí Putinovi e-mail až po zvolení.

Dluží mi to, já jsem zase hasil jejich malér, když nejdřív poslali blahopřání:

??????? ????????? ??????!

? ?????????? ??? ? ????????? ?? ???? ?????????? ??????? ??????????..

A teprve pak blahopřání Zemanovi.

Ale co, pořád je to lepší, než omylem odeslat email, kdy po Putinově abdikaci mu Zeman děkuje za dlouholetou spolupráci, a to už nechci ani myslet na to, kdybych teď omylem odeslal e-mail

„Všemu lidu Ruska!

Vaše velká zem se utápí v hlubokém žalu..“

   

Autor: Jan Dvořák | sobota 17.3.2018 9:22 | karma článku: 14,40 | přečteno: 593x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0