Nebývalá pocta blogerům ze strany Kremlu?

Nejde-li o podvrh protiruské propagandy, pak je to výraz ušlechtilé vstřícnosti, jestliže právě v den výročí ostudného odmítání bratrské pomoci, za něž jsme se dosud Moskvě neomluvili, měl ruský prezident zvláštním dekretem ocenit řadu českých občanů.

A to těch, kteří přispívají ke zdravému pohledu na Rusko.

O to milejší je, že by se mělo jednat o osoby čtenářům tohoto serveru důvěrně známé. S ohledem na to, že příslušný dokument ještě nebyl oficiálně zveřejněn, a jeho pravost byla ověřena pouze z jednoho prazdroje (плзеньского), jsou konkrétní jména dočasně začerněna. Beztak si však dokážeme představit, kdo mohl být poctěn.

(Překlad údajného dekretu)

 

Dekret prezidenta Ruské federace  V. V. Putina

 Tímto nařízením jmenuji řádnými korespondenty Kremelského blogu následující občany České republiky, kteří v blozích publikovaných zejména na serveru i.Dnes.cz  svým nezávislým  a objektivním osvětlováním  neutrálního  postoje Ruska v otázce Ukrajinsko-Ukrajinského konfliktu přispívají k odhalování a pranýřování skutečných viníků, jimiž jsou přisluhovači kyjevské fašistické junty.

Čestný titul Kremelský bloger získávají:

......................

Současně s tím uděluji rovněž čestný titul Objektivní diskutér  těmto občanům  České republiky:

…………………….

 

Vladimir Vladimirovič Putin

Moskva 21. srpna 2014

 

S gratulacemi raději počkejme až do potvrzení pravosti dokumentu.  Nenaplněné očekávání pocty by mohlo emočně vnímavým autorům přinést extrémně traumatický zážitek ochromující schopnost v příspěvkové činnosti úspěšně pokračovat.    

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | pátek 22.8.2014 7:45 | karma článku: 12,84 | přečteno: 472x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0