Milión chvilek se „zabydluje“

Minářovi chvilkaři se už rozloučili s představou, že tu budou jenom chvilku, do doby než premiér pod jejich drtivým morálním tlakem zahanbeně opustí zadním vchodem Strakovku a  své firmy pak nebude muset řídit ilegálně.

Placený šéf neplacených demonstrantů Minář seznal krutou realitu, že nikoli masové demonstrace konané  dlouho před sněmovními volbami, ale až volby samotné v říjnu 21 mohou způsobit, že po drtivé porážce anoistů Andrej  Babiš  napříště premiérem už nebude.

Po celkem realistické rozvaze - že tedy volby budou rozhodující - ovšem s poněkud nerealistickým vyústěním Babišova výprasku - mohl by šéf Minář spolek rozpustit a čekat. To by však bylo zbabělé. Z boje se přece neutíká. A  také každá koruna je dobrá - šťouchl by si  lakomý neaktivista.

Proto budou chvilkaři aktivní až do voleb, a když pán bůh  - tedy - volič nedá  ( hlas  opozici, ale Babišovi znovu)  tak kontinuálně i po nich.

Hovoří pro to i osobní plán aktivity šéfa Mináře vypracovaný do voleb včetně přesahu do konce roku 22 s perspektivou i let následujících, což by pro Chvilky prakticky znamenalo Šestiletku dovršenou přespříštími volbami.  

 

 

Na tento dvouletý plán lze v roce 2022 snadno navázat a řídit se jím i později, až se A. Babiš stane prezidentem.  

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | úterý 4.2.2020 7:42 | karma článku: 39,13 | přečteno: 1307x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0