Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím si, že jí stanovila především sama sobě.

1 0
možnosti
JK

Nechápu to, tak sedí ta Maláčová ve vládě, nebo ne? Podle všeho ano, tak jak to, že ještě neumí pořádně klít. Jak to, že Babiš, světoznámý vulgalolog, ji ne naučil víc než základy, přece známe jeho přirovnání k různé zvěři, opeřence nevyjímaje a nebo všem možným názvům přirození obojího pohlaví, nebo brilantní dvouslovné kombinace. Aspoň něco málo z pověstných telefonátů poslankyních, či poslancích, po kterých zrudla i tlačítka telefonů na obou stranách hovoru.

Takže příště paní Maláčová, když chci něco sdělit tak ať to má tu správnou šťávu. No neříkejte mi, že nevíte, že těsně po natáčení kamera ještě běží, a taky když se k ní přiblížíte už nemusíte tolik řvát a stejně je to dobře srozumitelné.

Jen ta ČT je na vás strašně hodná a vrazili to až do pořadu 168 hod. Měli to pustit tak jak to bylo, hned za vaším vstupem v hlavním čase, ono totiž na 168 se dívá jen pražská kavárna a všichni nekavárníci se na to odmítají dívat. Je to ale divné, protože všude křičí, že ČT je hrůza hrůz, proto se na ní vůbec nedívají, ale to jim nebrání zapáleně konkrétní pořady, vstupy i moderátory kritizovat a také slovo od slova citovat. To je to červené tlačítko, opakují si pořad, dokud ho neznají zpaměti a pak mohli říct, že se na ČT nikdy nedívají, ale to co tam říkali: "(tady doslova citují)" je vyloženě hnus.

Žádám společně s nesledovači ČT o zavedení přísné cenzury. Vše, včetně reklamy, i kočiček v přestávce, se předem zašle vybraným nesledovačům, kteří se na to ani nepodívají, no chraň bůh, a následně pořad zamítnou. A když nemá ČT co vysílat, tak ať zkrachuje jako všichni neschopní podnikatelé co jim bylo z vyšších míst zavřeno živobytí, výjimky neudělujeme, zajatce nebereme, je přece válka, že.

1 1
možnosti
JF

J16i83ř32í 71F25o61g90e51l

19. 10. 2020 12:01

Maláčová je husička.

3 1
možnosti
MM

Ale o to tady vůbec nejde, tady jde o novinářskou etiku.

4 1
možnosti
Foto

Tak pro muže i politika je nepříjemná diagnóza poněkud jiná. Taková ta o omývání, no ani nechci naznačovat.

No dobře, je to úsloví "neumí to zkomunikovat".

0 0
možnosti
PD

P28e30t91r 11D90r12a38p50a65l

19. 10. 2020 10:27

tohle byla od ČT podpásovka non plus ultra, to přece slušný novinář nemůže udělat. No, ale co čekat od zuřivé Nory

12 1
možnosti
MM

Souhlasím. Zažil jsem to u V.Havla. kdy pan Špaček, jako bývalý telrvizák, ropoznal, že kamera stále běží a přikázal kameru okamžitě zastavit a pod jeho dohledem smazat záznam, který nebyl součástí veřejného vystoupení prezidenta.

4 0
možnosti
Foto

Mne jen napadlo, jak se člověk setkává s tím, když jeden opilec rád ukazuje, že ten druhý je ožrala. Či jiné přísloví:, zloděj křičí, chyťte zloděje.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1087x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik