Když promořit, tak promořit

V nejvyšších kruzích je dusno. Jenom pár hodin před úterním  zasedáním početně omezené  sněmovny, kde vláda by měla mluvit jednotným hlasem o tom, jak úspěšně dokončit boj s koronavirem, přišel  plk. v.v. Prymula s novou taktikou.

Chce tak zvaně řízeně promořit populaci, tedy určitou část lidí nechat koronavirem nakazit. Zřejmě by šlo o mix osvědčené britské a německé cesty.

Hamáček je zděšen, Babiš jakbysmet.

Přitom Prymulův záměr je prostinký a velmi levný. Pro mladé a mladší lidi bude nemoc Covid - 19 zážitek srovnatelný s chřipkou, jak stejně mnozí od začátku krize říkají -  nemocní a staří lidé by od promořovačky byli osvobozeni.

Výběr adeptů by byl jednoduchý, stačilo by vizuální posouzení zkušeným okem uniformovaného tipaře. Pokud by v síti uvízl člověk na první pohled sice zdravý, ale přitom postižený jinými chorobami, byl by na základě zdravotní dokumentace proměřování zproštěn.  

S výběrem by se bez velkého otálení mohlo začít už na Velký pátek, kdy rodiny vyrazí na povolené procházky.

VELITELI, JE TO JASNÝ. MLADÍ A DĚCKA VLEVO, DO PROMOŘOVNY, DĚDA VPRAVO, DO IZOLACE.

 

Pokud (takřka) nositel Řádu práce, respektive kandidát Řádu Bílého lva s novým názorem neprorazí, dál se budeme utápět v inteligentní karanténě, kde se však po kontaktních osobách nakaženého musí složitě pátrat, ačkoli na základě dat by se daly hladce ztotožnit.  

Prymulovfo promořování vláda nakonec odmítla. A to, prosím, o sobě tvrdí, že je misí odborníků! Jak žalostné zjištění. 

Autor: Jan Dvořák | pondělí 6.4.2020 18:02 | karma článku: 19,75 | přečteno: 683x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0