Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J56a19n 89R24á10ž

19. 8. 2015 13:31

Ja už mohutnou manifestaci významných odob kdysi zažil. Konala se v ND a na ní se podepisovala výzva k odsouzení těch, kdo mimo jiné také nesouhlasili z pobytem cizinců , kteří násilně vnikli na naše území. Tenkrát autoři výzvy ty, proti kterým byla výzva směrována ounačili jako zaprodance kapitalismu, dnes autoři podobně laděné výzvy označují cílobou skupinu jsko xenofoby a islamofoby Te výzvě se říkalo Anticharta a podepsalo ji také mnoho významných osob.

Od te doby jsem velmi nedůvěřivý ke všem prohlášením podepsaným nějakými "významnými" osobami. A je jedno jestli jsou z kulturního nebo akademického prostředí. .

1 0
možnosti
JK

Aha, takže protiislámské iniciativy vznikly jen proto, aby si přihřívaly polívčičku a vytloukali politický kapitál. Že mně to hned nenapadlo. A lidé, kterým není lhostejná jejich budoucnost mají správně sedět doma a držet hubu, protože politici přeci vědí nejlépe, co je pro lidi dobré...  :-P

Nechápu tyhle otevřené náruče, to není humanit/lidskost, to je psychická porucha.  Ze strany oněch "vědců" jde o jakousi antichartu. A ve skutečnosti to  vyznívá jako volání po CENZUŘE..

Je zajímavé, že petice pro uprchlíky nesepisují živnostníci, dělníci od výrobních linek nebo farmáři. Asi to bude tím, že je v těchto kruzích víc xenofobů a fašistů

Vyznavači islámu utíkají před "zvrhlou" formou islámu a "jiný" islám si nesou s sebou. Jak to asi dopadne?

Kuna je zajisté krásné a inteligentní zvířátko. Nicméně diskutovat o její kráse a inteligenci, když se dobývá do kurníku, je značně mimo. A čekat až do kurníku vleze, je ještě horší! Z toho kurníku ji pak dostat je značně komplikované.

Že je třeba rozlišovat islám jako náboženskou víru a islám jako politickou doktrínu? To je pitomost. Náboženská víra je vždy i politickou doktrínou. Křesťanství si ale prošlo určitou reformací a tak ve státní politice nemůže nic diktovat. Korán ano. Nic nevypovídá o "toleranci" islámu víc, než nemožnost konverze.

3 0
možnosti
JK

J29i89ř39í 33K94o55s23e54k

19. 8. 2015 13:24

Každý, než se podepíše pod danou výzvu by měl zavzpomínat na pohádku o Smolíčkovi Pacholíčkovi a zajít si na vynikající divadelní kus od K.ČAPKA - VÁLKA S MLOKY. Potom se silně zamyslit co nám autoři svými díly chtěli sdělit.

2 0
možnosti
Foto

V té výzvě není o "otvírání náruče uprchlíkům" ani slovo. Můžou se pod ní podepsat lidé s různým názorem na řešení uprchlické krize i na různý vztah k islámu. Těžko se pod ní podepíšou lidé, kteří ztratili soudnost  a humanitu

2 3
možnosti
ZD

jsem nesoudný a nehumání k musimským uprchlíkům a jsem na to pyšný...protože i přes to všechno jsem soudnější a humánější než oni...kdybychom mi křesťané přišli s nataženou rukou a snahou předělat jejich svět a náboženství a vyžadovat to co oni zde vyžadují... do jejich rodné země...hezký den všem ...hlavně těm bez humanity a soudnosti..ZD...;-);-);-)

4 1
možnosti
JS

Mě by jenom zajímalo, kolik mají tito páni vědcové vynálezů, patentů a publikací v odborném tisku. Seznam autorů je k dispozici není tedy problém, aby to páni vědci doplnili.

2 2
možnosti
Foto

Myslíte, že když se někdo apeluje na zdravý rozum a elementární slušnost, musí doložit svoje pracovní výsledky?

Co opravňuje vás, psát takové hlouposti?

2 2
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik