Kdy už tu smradlavou hradní žumpu vyberou?! Vám se z "ovčárny" nezvedá žaludek?

ANO si vede čím dál svérázněji. Nejen předseda  Babiš  zneužívá své MF, které přehlíží podivnosti ve firmách v jistém svěřeneckém fondu, ale i ministr životního prostředí ovlivňuje konání úřadu a jeho složek ve prospěch partaje.    

Je to ostudné.

Na jedné straně ministerstvo ŽP doslova buzeruje drobné nemajetné domkáře, a pakliže někdo z penzistů si dovolí spálit v kamnech či v kotlíku něco, co panu Brabcovi nevoní pod vousy, posílá na ně inspekci i policii, a diskusi přitom nepřipouští. „Smrdíš, tak plať!“

 „Jak to, že smrdím?  Vždyť já tady topím opravdu, ale opravdu tím nejkvalitnějším ležákem, co je na trhu..“

Na straně druhé MŽP arogantně přehlíží hory stížností, které dostává kvůli nepředstavitelnému zápachu, který se několikrát denně „line“ z historické památky č. 1., z pražského Hradu.

Zdrojem smradu, při němž se zasažené veřejnosti, jak se ne-kavárensky říká, zvedá kufr, je prezidentská žumpa. Už pátý rok se její obsah povážlivě zvětšuje, a příslušný hradní zřízenec místo toho, aby hrozbě prasknutí čelil tím, že ji pořádně vybere (vycucne), tak část odporně smradlavého obsahu - fekálie -  několikrát denně osobně mezi lidi vypustí!

Kdyby si něco takového dovolil majitel vilky, tak by ho životní inspektoři ukamenovali.

Jestliže ovšem jde o žumpu VIP, jejíž provozovatel má rozhodující vliv na to, zda se uskuteční nebo neuskuteční - případně za jak dlouho - šou Výměna ministrů, neděje se nic.

Bude na Hradě snad smrdět pořád?  

 

  

Autor: Jan Dvořák | sobota 6.5.2017 13:28 | karma článku: 20,63 | přečteno: 854x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0