- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak jako ještě před čtyřiceti lety existovaly u nás tzv. Bezmasé čtvrtky (míněn den v týdnu), kdy se v řeznictví neprodávalo syrové maso a ve stravovnách se vařila výhradně bezmasá jídla, protože masa bylo málo, zavedou se teď u nás nedoručovací dny zásilek, čtyři v týdnu. Naopak jedenkrát v týdnu bude doručovací den.
Fungovat to má tak, že v pondělí se budou roznášet zásilky, dejme tomu, výhradně jen do tří ulic, v úterý do jiných tří atd. až do pátku. A od pondělí znovu dokola. Pošťáci pak budou bez zbytečného stresu stíhat.
Výhodu to má i pro klienty, odpadne jim každodenní nahlížení do schránek, zda "něco nepřišlo." Čtyřikrát týdně zaručeně nepřijde - proto postačí podívat se do schránky až v doručovací den. A budou-li mít štěstí, pak se jim ze záplavy reklamních letáků vyloupne i pár dopisů, takže si budou moct udělat čtenářské okénko.
Další články autora |
Arcon Personalservice GmbH
nabízený plat:
75 260 - 90 320 Kč