Kalouskovu paralýzu sněmovny dopustit nesmíme! Lid má právo na vládu

Přestože Miroslav Kalousek s nápadem zabránit zvolení vlády totální paralýzou sněmovny neuspěl, neznamená to, že rozvracečské úsilí vzdává.

Ustavením neformální trojkoalice „mini“ poslaneckých klubů Topky, Stanařů a Lidovců, do jehož čela se samozvaně postavil, dal najevo, že nechce pustit opratě z rukou. Chvíli bude vyčkávat, a pak znovu začne s přemlouváním kolegů, aby raději nezvolili do čela sněmovny nikoho, než aby Sobotkova veleúspěšná vláda musela podat demisi, a uvolnila tak místo už předem nenáviděnému Babišovu kabinetu, i kdyby se časem ukázal jako standardní.

Proti ochromení sněmovny a následnému bezvládí by se měla postavit veřejnost a lídry všech politických stran vyzvat, aby funkcionáře Sněmovny zvolili, a nepodlehli Kalouskově nestoudnému vysávání demokratických pravidel, až do nedemokratické mrtě.

 

K účinnému formování správného veřejného mínění má přispět i bojovný plakát, který od zítřka zaplaví veřejná prostranství i prostředky MHD, a bude bezplatně přikládán k některým denním listům.  

Pracovníci oddělení agitace a propagandy naší nejsilnější strany v krátkém prohlášení, proč zvolili právě tento expresivní způsob oslovení se zřetelným  formálním i obsahovým odkazem na 50-80 léta, citují populární verš z písňového textu, který mluví za všechno:

 Co je nejmocnější, co je nejmocnější, pravdomluvné slovo.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | čtvrtek 2.11.2017 15:39 | karma článku: 23,71 | přečteno: 771x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0