Jiří Paroubek - oběť namyšleného triumvirátu v ČSSD. Jana Nečasová, oběť zlých médií

Ostudnou hru sehrála věrchuška ČSSD se svým expředsedou Paroubkem, jenž v těžké chvíli své (ne)rodné straně - před listopadem byl v  Socialistické, a po odchodu z ČSSD zase ve vlastnoručně založené - nabídl svůj obrovský potenciál.

Nejde přitom jen o zkušenosti, jak hravě zvednout preference o 15 až 20 bodů, ale také o možnost učinit z ČSSD masovou  partaj prostřednictvím širokého náboru nových straníků z řad Marťanů, s nimiž má nadstandardní vztahy, srovnatelné snad jen s Milošem Zemanem a jeho euro-asijskými přáteli.

Byl odmítnut, ačkoli přišel se srdcem na dlani. Pln zoufalé hořkosti se chtěl obrátit na šéfa ANO a nabídnout služby jemu, neboť ví nejlépe, jak na ty socany. Když sondoval zájem, dozvěděl se krutý fakt, že ani v ANO si „nelízne“. Babiš se měl prý vyjádřit, že žádného radila nepotřebuje, že triumvirát dorazí socialisty spolehlivě sám, a ANO to nebude stát ani jeden korunový dluhopis.

Přitom řadový volič by Jiřího Paroubka  na důstojné pozici v jakékoli straně uvítal.

 

AKTUÁLNÍ  BONUS - obrana  Jany Nečasové

Média necitlivě napadají manželku expremiéra Nečase kvůli tomu, že ačkoli jí vážný zdravotní stav neumožňuje docházet k soudu, přesto se dostavila na oslavu nekulatin exprezidenta Klase. Novináři si kladou otázku, zda svým jednáním J. Nečasová  vědomě neporušila ozdravný proces, a  že by ji proto měla příslušná pojišťovna penalizovat.

Jsou to však plané obavy, pacientka byla celou dobu pod odborným dohledem, jak dokládá náhodně pořízený záznam.

 

 

Autor: Jan Dvořák | úterý 20.6.2017 18:12 | karma článku: 22,18 | přečteno: 821x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0