Je Miloš Zeman skutečně v Číně? Nebo někde v utajení řeší s kolégiem krizi?

Bylo by politováníhodné,kdyby na veřejnost prosákla supertajná informace, že v čele delegace v Číně Miloš Zeman sice stojí, avšak ten pravý nikoli, pouze jeho dvojník. Čínský prezident by se cítil ponížen a nic by nám už neslíbil.

Skutečná hlava našeho státu se vytoužené cesty po Hedvábné stezce musela vzdát. Ne proto, aby vyhověla arogantnímu tlaku lidovců, kteří prezidenta opakovaně vyzývali, aby v těžké hodince republiku neopouštěl, zůstal v domovině a hlásil místa, kde se momentálně nachází, ale kvůli náhlé progresi ataky na rozumové ústrojí, která jej postihla.

Doufejme, že veledůležitá návštěva Číny „klapne“ bez větších zádrhelů i s personální náhradou. Důležité bude, aby dvojník pokud možno neotevíral ústa a vše nechával na Ovčáčkovi  Nápadné by mohly být zlaté zuby i východní akcent - jde o výpůjčku zaměstnance z pražské ambasády jisté mocnosti.    

O skutečného prezidenta nemějme obavy. Je v nejlepších rukou, ve stabilizovaném stavu, s optimistickou prognózou návratu ke státnickým povinnostem v brzkém časovém horizontu.

Pokud by se však informace o dvojníkovi dostala k sobotkovské klice, mohl by dotyčný „zástupce“ být okamžitě po příletu z Číny zneužit k mediálně prezentovanému podpisu Babišova odvolání a k následné prezidentské abdikaci, čímž by krize byla vyřešena. Rádoby Zemanův podpis by na originál listin učinil specialista z Chovancova útvaru pro potírání dezinformací.

AKTUALIZACE:

Lídři koaličních stran krátce po poledni obdrželi od mluvčího Ovčáčka SMS tohoto znění:

 

 

Autor: Jan Dvořák | pátek 12.5.2017 10:27 | karma článku: 16,59 | přečteno: 783x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0