Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Je obdivuhodné, že naše malá, statečná zemička dokáže čelit tolika rozběsněným, vycvičeným nočním vlkům. I díky tak bdělým a ostrovidným lidem, jako je autor tohoto blogu se zdroji v tolika tajných zprávách. Osobně jsem vděčný, že mi pomohl se zorientovat. Doporučuji, na oplátku, se spojit s Petrem Cibulkou, který zcela spolehlivě, pomocí siderického kyvadla, dovede bezpečně rozpoznat, kde je a kdo není, (mimo něj jen málokdo), agentem GRU, KGB ...Spolu s autorem bllogu by se stali neporazitelnou dvojicí. A pozor! Také bych nepodceňoval ruské hokejisty.Není snad porážka našich norských spojenců jasnou provokací a signálem? Bohužel nemám takový vhled do tajných zpráv ale intuitivně říkám "ano".

0 0
možnosti
TC

Opravdu, velké nebezpečí. BIS zjistilo, že bude těchto několik antikapitalistických živlů podvracet naší republiku. Bylo prokázano, že disponují větším množstvím těstovinových písmen v azbuce. Jejich divezní činnost spočívá v nařezávání pytlíků s písmenkovou polévkou a výměně latinkových těstovinových písmenek za azbuku. Jelikož mám problém spíše s vlkem řitním, než vlkem nočním pouštím tuto celou debilitu k vodě.

3 2
možnosti
Foto

Však na základě těchto tajných zpráv a skutečného nebezpečí Polsko, Německo i Česká republika obratem průjezd Nočních vlků zakázaly.

Karma R^

2 1
možnosti
JN

No ať je to chce jak chce. Vůdce nočních vlků dostává výplatu jenž podepisují ruští úředníci na popud KGB/FSB ;-)

3 2
možnosti
JH

Raději se naučte česky.

1 1
možnosti
JN

Diktatura v Rusku to přehání. Jejich fašismus se velmi blíží tomu německému z třicátých let !!

4 1
možnosti
Foto

L60i23b89o12r 63M25a31l17ý

28. 4. 2015 14:15

Až na to, že CIA je ve vyšetřování OSN, FBI má velký problém, že trest smrti byl z 95 % analýz DNA chybný a německá BND spolupracovala ze NSA. Války na Ukrajině, Čečensku a Gruzii začali stejně, přes placené žoldáky CIA, které začali vraždit proruskou menšinu. USA spáchalo války od roku 1945 za kterými je 20  milionů mrtvých. Položím Vám otázku. V Iráku a Libyi je super demokracie IS, kterou tam přinesly Spojené státy, když financovaly ISIS v Sýrii ze kterých tato nacistická organizace vznikla. Při anexi Krymu neumřel ani jeden civilista, V iRÁKU, lIBYI a v Sýrii stovky tisíc civilistů. Můžete my vysvětlit, kde je ten nacismus Putina ? Že zabránil vraždám nacistického Pravého sektoru na Donbasu ?

5 3
možnosti
ML

No, pan Dvořák zřejmě opomenul fakt, že spojenci se vylodili v Normandii až když už Němci těžce dostávali na frak. Nejsem žádný rusofil a rusáky nijako nemusím, ale zase je třeba být objektivní.

Jiná věc je ty motorkáře: Taky si myslím, že takoví Putinovy provokatéři tu nemají  co dělat. Natvrdo zakázat a tečka!

4 0
možnosti
Foto

L45i37b69o66r 26M27a10l55ý

28. 4. 2015 0:52

Jak zákaz? Zákazy dávali bolševici. Není snad demokracie?..... která je i v Iráku a Libyi díky zachráncům z USA.

1 4
možnosti
JV

J25o88s96e52f 42V60a40l11a

27. 4. 2015 11:19

fascinuje mne, jak ruska propaganda dokaze z komara delat velblouda. Nocni vlci nejsou zadna oficialni vladni organizace, aby ji museli doprovazet policiste a aby se muselo rucit za jeji volny prujezd. Ale jako soukrome osoby maji Nocni vlci v uplne cele Evrope prujezd volny, pokud budou dodrzovat dopravni predpisy atd.  A pokud se s nekym porvou ( a provokace je ucelem tehle jizdy) tak to bude jejich soukromy problem a nebude z toho zadny diplomaticky skandal. Vubec proc by mel bezny danovy poplatnik platit za nejaky prujez nejakych Rusu ? P.S. Pozval bych jim skodolibe jako doprovod bud Banditos nebo Hells Angel, neboli "bratry v triku".

1 1
možnosti
VM

Pokud je článek pojat ironicky, pak s ním nelze než souhlasit. Jen bych dodal, že tajné služby, kromě toho, že získávají informace, mají celá oddělení na výrobu desinformací, desinformačních kampaní a dokonce své provokatéry pro různé demonstrace, aby vyprovokovali náslilí a demonstrace, i když smysluplná, mohla být rozprášena.

3 1
možnosti
VK

Prehistorický motocykl, prehistorický vojenský plášť, prehistorické uniformy, onuce a nejprestižnější ruská tajná služba? - jako vtip dobrý, ale že by spojenci osvobodili Evropu sami? Kdyby nebylo Rusů, pak by Američané druhou frontu vůbec neotevřelo, anebo tak o deset let později. To už by ovšem v Evropě nežil mj. jediný Slovan včetně pana autora.

o----:-)----o

6 3
možnosti