Dobrou chuť, pokud víte, co jíte

Čas k dílu / čas k jídlu. Oba úkony by se neměly prolínat, vede to k neurózám. Stejně nebezpečné je také „dlabat“ u televize, to si pak člověk při obzvlášť dramatické zprávě může omylem vrazit vidličku do brýlí.

-Liduš, kdy už bude večeře? Stihneme to ještě před Událostmi? Když ne, musel bych při zprávách zase vypnout zvuk, aby mě z těch řečí nezaskočilo. Ale němohra taky není nic moc.

- Do Událostí už nestíhám, ale do Novin na Nově jo. Už je maso v troubě.

-V troubě?

Vždyť měl být přece tatarák.

Kvůli němu jsem sehnal to zlevněné stoprocentní mleté hovězí, které nabízeli v nové prodejně  Polskie specjały v obalu s nápisem  Extra wołowina.

-No právě proto! Biftek je riskantní. Budeme mít „sekačku“. Bezpečnou, bez salmonelózy.   

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | čtvrtek 21.2.2019 18:59 | karma článku: 14,41 | přečteno: 311x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0