Dobře, že si odposlechy můžou všichni přečíst

Konzumenti českých médií vysoce oceňují jejich soustavnou spolupráci s policejním ÚZNP.

Úsek pro zveřejňování nemorálních projevů je součástí protimafiánského útvaru plukovníka Šlachty.  

Z odposlechů osob podezřelých z nejhorších mafiánských zločinů vybírá úsek speciální výroky. Ty sice páchání trestných činů nedokládají – takové důkazy se v odposleších ÚOOZ vyskytují jen výjimečně – ale prezentují snahu, aby „ruka ruku myla“ v různých službách a protislužbách v situacích tak zvaně na hraně. Kdy například někdo má někoho přátelsky požádat, aby něco neudělal, nebo naopak zase udělal. A to ovšem jen za „hubičku“, která je, na rozdíl od úplatku v „českých“  právně nepostižitelná.

Policejní úsek pak takové citáty poskytne médiím, aby veřejné mínění bylo naladěno na správnou vlnu a zastávalo týž názor jako orgány - že totiž takto jednající lidé musí být bez pochyby kriminálníky, jenom se jim to ještě nepodařilo dokázat, protože v kriminálních věcech si dávají pozor na ústa.

Nedávno například úsek „pustil“ televizi záznamy ze SMS korespondence zločinné Jany Nagyové a dosud neusvědčeného kmotra Hrdličky.  Má souvislost s rychlostudiem plzeňských práv, které chtěl jeden z časopisů zpochybnit.

 •Nagyová (SMS, 18. 2. 2012): "Ahoj Tome, nemáš nějakou vazbu na Reflex? Chtějí vytáhnout moji bakalářku a diplomku."

•Hrdlička (SMS, 23. 2. 2012): "Ahoj Jani, četl jsem tu prasárnu v Reflexu."

Zejména z reakce pana Hrdličky až pět dní poté, co byl požádán o přátelskou výpomoc je zřejmé, že ji neposkytl. Proč, nebudeme spekulovat. Nic se tedy nestalo. Článek vyšel.(Že to byla pra….. si jistě myslel i poslanec Benda, a v kůži spolužačky být rozhodně nechtěl.)

V brzké době se lze nadít zveřejnění poklesků a divných řečí i dalších nepotrestaných zločinců, kteří se stále nechtějí sami jít udat. Ti nejotrlejší z nich své činy maskují tak umně, že orgánové je nemají ani z čeho obvinit. Aspoň že o nich z odposlechů víme, co jsou lidsky zač, a že už jenom kvůli tomu patři za mříže.

Teď už pouze ty usvědčující důkazy, a bude všechno v cajku.

Autor: Jan Dvořák | čtvrtek 17.4.2014 12:59 | karma článku: 11,02 | přečteno: 490x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0