Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M15i74l40a68n 73K25e12s63l

2. 9. 2015 13:45

V Německu bude extra sorta migrantů.V Anglii jsou asi ti lemplové.Oficielně je V Anglii 85% migrantů na podpoře.Tak jsem zvědavý zda si Němci pomůžou.

1 0
možnosti
PP

Já si dovolím vyjádřit silné pochybnosti k možnému zapojení nelegálních migrantů do pracovního procesu. Podíváme-li se bez emocí na posledních 30 let v západní Evropě, do Francie, Německa či Švédska přišli milióny (nikoliv statisíce) migrantů. Jednalo-li se o migranty z evropských států nebo zemí mající podobný hodnotový (to jest konzumní) základ, pak se drtivá většina těchto lidí snažila co nejrychleji zapojit - naučila se řeč, v co možná nejkratší době si našla práci a od rodilých spoluobčanů šli rozeznat snad jen podle přízvuku.

Zcela opačným případem jsou imigranti z muslimského světa a Afriky. Jejich schopnost přijmout zákony a hodnoty země, v níž žijí je velmi často mizivá, vzdělání je pro ně často jen ztrátou času a respekt a základní ohleduplnost ke spoluobčanům téměř nulová (čest vyjímkám). Místo aby přijali s povděkem šanci, kterou jim jejich nová domovina přináší, vytvářejí zločinecké tlupy terorizující ostatní obyvatelstvo přinášejíc do jejich světa násilí a bordel.

Evropa (a vlastně i USA) je ve válce a já mohu jen doufat, že se lidé v Evropě vzpamatují a odhodlají se k obraně dříve než bude pozdě a staneme se lovnou zvěří v zemích, kde jsme se narodili. Některé země už se naštěstí vzbouřili a jdou příkladem - viz např. Velká Británie, Pobaltí, Austrálie či Maďarsko.

1 0
možnosti
Foto

Možná si všichni ti pracanti z Afriky představují, že v SRN jim bude přiděleno koště, budou 4 hodiny denně zametat a za to dostanou měsíčně 2 tisíce euro.

5 0
možnosti
JT

s podporou sociálního systému nejsou ty 2000 tak vzdálené

4 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik