Bleskově: Společný oběd rodin nejexponovanějších státníků bude bezrizikový

Podařilo se nám od zdroje získat fragment organizačních opatření ke společnému obědu rodin prezidenta a premiéra v soukromém obýváku hlavy státu v Lánech, který se navzdory nouzovému stavu uskuteční 3.ledna. Veřejnost má strach!

Jen seznámení s touto částí dokumentu však vyvrací veškeré pochybnosti o tom, že by snad oba státníci se svými životy hazardovali  a dávali špatný příklad, jako exministr Prymula pracovní večeří  na Strahově  či poslanci Kalousek a Jurečka konzumací  alka tam, kde  neměli.

Přijatá opatření  v Lánech vylučují, že by následkem  oběda hrozilo riziko absolutního bezvládí.

Stůl je umístěn do plastové krychle opatřené z obou stran vstupními otvory.

Uprostřed je předělen průhlednou překážkou, oddělující obě rodiny.

Na pozici č.1 usedne: p. M. Zeman.  

č.2 pí.Zemanová

č.3 sl.Zemanová

 

Na pozici č. 4 usedne: p. A.Babiš

č.5 pí Babišová

č.6 sl. Babišová

č.7 Babiš jun.

- - - - - - -

Řeší se i způsob bezkontaktního přípitku mezi vrcholnými činiteli. Bude proveden tak, že premiér z pozice č. 4  přejde k přepážce před pozici č.2, kde choť prezidenta si v zastoupení manžela přiťukne  symbolicky (přes přepážku) jeho pohárem s předsedou vlády a pak pohár opět předá choti.

Při tradiční společné fotografii ve stoje bude každý účastník v průhledném sarkofágu, aby nedošlo k nežádoucímu kontaktu. (O zadní protiskluzovou stěnu se lze v případě potřeby i  bezpečně a pohodlně opřít)

Další opatření

V úvaze je místo podávání tradičních pečených létajících holoubátek  servírování naprosto sterilního a bezpečného menu pro kosmonauty ve vesmíru – kalorické tabletky, vitamínové žvýkačky, živočišné uhlí atd., viz paměti plk. Remka.

(Ve Hvězdném městečku u Moskvy obstará poradce Nejedlý)

- - - - -

*  pozn.: Není vyloučené, že únik informací je řízený a má u veřejnosti rozptýlit obavy z nedozírných politických důsledků eventuálního ochoření. Nehledě na to, že premiér se už nechal očkovat, takže v případě potřeby by mohl úřadovati i za prezidenta. Podle Ústavy až čtyři roky.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | pondělí 28.12.2020 17:20 | karma článku: 22,10 | přečteno: 694x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0