Apríl!

Je otázkou, jestli se karanténa vztahuje taky na obvyklé  prvodubnové „srandičky“.  Pro případ, že nikoli, prezentuji bez rizika smazání malý aprílový žertík ve vizuální podobě.

                           

 

„Apríl“ to rozhodně byl, neboť realita je poněkud jiná. Političky a politici nesmí být  zcela nahoře bez:

 

Říkáte, čert vem politiky, ti ať jsou zarouškovaní třeba jako sfingy od hlavy až k patě, ale proč se s nimi musíme vézt taky my?

Proč taková příkrost? Važme si dnešních společných chvil s nimi. Kdo ví, kdy příště se budeme moc znovu pyšnit tím, že jsme s politiky byli na jedné lodi - oni sice v noblesních kajutách, my možná v podpalubí, ale zato na zaručeně nepotopitelném Titaniku.  

 

- - - - - - - 

Aprílovým žertíkem není však skutečnost, že lidem, kteří  už chorobu COVID 19  prodělali, chce Berlín  vydávat tzv.Pasy imunity.  Držitelé se nebudou muset podřizovat plošným  restriktivním opatřením, neboť nikoho nakazit už nemohou a vůči nákaze jsou imunní.

Tito šťastlivci budou mít nevídané  výsady. Tak jako před šedesáti lety v USA  existovaly ještě například separátní  WC jen pro bílé, pak v Německu by teď mohly být některé kinosály znovu  otevřeny  a vyhrazeny  pouze pro  diváky s imunitou, což  by návštěvník doložil  nefalšovatelným biometrickým IMUNOPASEM

 

Autor: Jan Dvořák | středa 1.4.2020 9:07 | karma článku: 20,62 | přečteno: 840x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0