Aktualita: BIS podala školám pomocnou ruku v odsovětizování výuky

Na rozdíl od zjevného odporu hlavy státu ke konstatování kontrarozvědky, že prý jsme zahlcení ruskými a čínskými špióny, pak k té části zprávy alarmující kvůli proruské výuce na školách, se ministr školství postavil vstřícně.

Ještě během víkendu pak došlo k pracovní schůzce šéfů školství a kontrarozvědky, kdy si ministr vyslechl zdrcující fakta, zjištěná ve školách spolupracovníky tajné služby. Nejkřiklavějším byl příklad učitele občanské výchovy, který dětem ukazoval archivní fotografie bývalého Stalinova pomníku a taktéž obrázky tanku č. 23, který stával před soudem na Smíchově.

Jiný učitel zase indoktrinoval malá děcka fotografií sochy „Sbratření“, kde se rudoarmějec(!) objímá zjevně s dělníkem, a určitě ještě k tomu komunistou.  

Jiný učitel dějepisu zase použil při výuce o husitství ukázku z tendenčního filmu Jan Hus, kde jsou husité prezentováni jako revolucionáři a bojovníci za sociální spravedlnost, a přitom se dobře ví, že to byli lapkové bez úcty k soukromému vlastnictví a svým způsobem i předchůdci dnešních teroristů.

Podobných křiklavých případů manipulace s dětskými dušemi uvedla příloha  Zprávy skutečně bezpočet.

Ministr školství, upřímně zdrcený faktickým stavem svého rezortu se na místě málem rozplakal. „Co budu dělat? Kde mám vzít správné učitele?“ zoufal si.

 „Já bych řešení měl“, konstatoval ředitel kontrarozvědky a ministr k němu vzhlédnul s naději. „BISka vás ve štychu nenechá“. A vzápětí přišel s iniciativou, kterou ministr nadšeně uvítal. Během neděle pak proběhly rozsáhlé plánovací „manévry“, aby pondělním ránem mohla být těm nejvíce zasaženým školám poskytnuta účinná pomoc.

Dnešním ránem operace kontrarozvědky byla úspěšně zahájena  .

(Na snímku z brzkého rána je jeden ze stovek pracovníků BIS, kteří nahradí prorusky vyučující pedagogy. Agent dokuřuje cigaretu před nástupem do autobusu, který míří k nejvíc promořeným školám.)   

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Dvořák | pondělí 10.12.2018 9:29 | karma článku: 28,20 | přečteno: 639x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0