Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Dobrý, jen mně připadá, že v případě Hřiba a pirátské tlupy jste to přejmenování adresy Palestinského velvyslanectví moc netrefil. V tomhle případě bych spíše tipoval na ulici Jásira Arafata. Izraelskou bych schvaloval i já.

1 0
možnosti

Zvládl jste to mnohem lépe,

než celá rada na Pražské radnici. Pražáci, alespoň vidí, jaké šašky si na Pražskou radnici zvolili a co řeší Pražská radnice. Čím víc států naštveme, tím lépe, ale to je cesta pro hloupé. To není velký hřib, ale velký ........

Karma!

4 0
možnosti
Foto

Jak už jsem navrhoval v diskuzi pod jiným blogem včera, tak amícké velvyslanectví by mohlo adresu Obamova, nebo Fidela Castra, nebo Madurova atd.

Pan primátor bude jako správný Pirát těmi Vašimi podněty přímo nadšen.

2 2
možnosti
ND

Pobavil jste mě, máte pravdu, ale je to k pláči... Nikdo neřeší bordel na Václaváku, jejda tedy mimo nesmyslných stavebních úprav, ale na přejmenování jsou v úřadu kadeti, tedy hřib satan (nojo laciný humor)

4 0
možnosti
Foto

Trapný primátor Hřib a jeho "kavalerie" na radnici. Vedou soukromou válku proti světovým velmocím - jako mateřskoškoláci na pískovišti... Kdyby to nabylo k smíchu, bylo by to k pláči. ;-(V jiných městech přejmenovávají ulice a náměstí názvy neutrálními (Malinová, Jahodová, Rovná apod.) aby to nebylo po politicích (jepičí život) - a v Praze dělají pravý opak. Asi má primátor Hřib málo starostí o Prahu, zabývá se prkotinami. (Doufám, že se dožijeme toho že ulice v Moskvě, tam kde sídlí česká ambasáda, bude nám natruc přejmenována na ulici Gustáva Husáka a podobně... (Ale nakonec - Pražákům to patří. Koho si zvolili, toho tam mají). ;-)Rv

3 0
možnosti
JH

Toho hříbečka si Pražáci tak nějak zaslouží!

4 1
možnosti
ND

Že jo, jsou zpovykani, že? :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik