A kdy se konečně omluví Zemanovi Sobotka?!

Přes mimořádně nabitý pracovní program při státní návštěvě Vysočiny se pan president uvolil poskytnout domácím i zahraničním médiím krátké interview.

Během něho s pokorou a trpělivosti jemu vlastní uvedl na pravou míru svůj poměrně ještě „čerstvý“ bonmot o prasnicích, nepochopený většinově hlupáckou veřejností a urážlivými vztahovačnými politiky. Jeden z nich, jak známo, se pak jako potrefená prasnice - aniž byl prezidentem explicitně jmenován (!) - dokonce ozval a naprosto adresně označil hlavu státu za dementa.

Přestože ve středu se prezident k bonmotu naprosto jednoznačně vyjádřil, což i politikům ( ještě)  méně chápavým než je premiér stačilo, aby vyslovili své uspokojení, Bohuslav Sobotka hraje mrtvého brouka dál!  Za nechutné hanobení hlavy státu se stále ještě neomluvil, spoléhaje na netrestnost tohoto zločinu, aniž by  aktuální prezidentova slova vnímal jako jasný signál a vstřícný krok k zakopání válečného kalašnikova  a  jako podanou ruku se sukovicí.   

 

   

 

- Co myslíš, Liduš, že se měl Sobotka ukázat taky jako férovej  chlap  a  vzkázat ,  že  už  mu nikdy nepřipomene , že je dement, viď?

- No dovol, Bédo?  Takhle  hrubě?  Při jeho vzdělání  bych od něj  čekala  korektnější reakci. Třeba..

Třeba,  že napříště  se vystříhá toho, aby politikům, kteří jsou  hluboko za  mentálním i výkonnostním zenitem, a neuvědomují si to,  osobně stanovoval  závažné psychiatrické diagnózy  s vyhlídkou progresivního postupu nemoci,  s níž je výkon funkce  neslučitelný. A bylo by to z krku.

 

Autor: Jan Dvořák | pátek 30.6.2017 7:50 | karma článku: 17,26 | přečteno: 734x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0