Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pinochet-

5. 5. 2011 9:08
Neschopný autor

Autore jste neskutečný blbec a ignorant, který píše o něčem, čemu nerozumí a nezjišťuje si ani okrajově, jak se věci mají. Není divu, že Vám pak jako podklad stačí, co vyblili Vaši guru v bakalovsko-schwarzenbergovském Respektu. Škoda, že nejde dávat karmu mínus, konečně byste vedl žebříček.

Najděte si normální práci, jako novináře Vás budou platit snad jenom v KLDR, když budete podobně výt na pokyn mainstreamu.

0 0
možnosti
JB

Augustus Asper

5. 5. 2011 11:31
Re: Neschopný autor

Mýlíte se, zjišťoval jsem si více než okrajově. Četl jsem mnoho článků o Bátorovi, jeho vlastní prohlášení, psal si s jeho příznivci, sledoval pořady kde vystupoval a poslouchal ze záznamu ten pořad s ním v rádiu. Domnívám se, že jsem situaci kolem Bátory porozuměl dobře a vůbec se mi nelíbila.

0 0
možnosti
HM

ladhela

4. 5. 2011 23:05
Nečasovi se nedivím

, ještě všichni máme v živé paměti ,proč  Topolánek musel odejít .. a mohl se stokrát  židům a gayům omlouvat

0 0
možnosti
JB

Augustus Asper

4. 5. 2011 23:59
Re: Nečasovi se nedivím

Topolánek dle mého skromného názoru musel odejít hlavně proto, že se choval na všech úrovních jako naprosté hovado utržené ze řetězu. To nebylo dlouhodobě udržitelné ani s jeho praktikami.

0 0
možnosti
PK

repanak

4. 5. 2011 21:44
Poslouchal jsem jen jednou Bátoru

v Radiožurnálu s Veselovským, kde měl z a d a r m o (možná, že se za to platí) jedinečnou možnost se pozitivně prezentovat. To co předvedl bylo strašné a jestli takoví lidé mají být na špici - štěstí, že se už dlouho při mém věku nebudu na to dívat.

Tím nepopírám, že řešit např. romský problém je snad neřešitelné.

0 0
možnosti
JJ

tenkdomacas

4. 5. 2011 23:15
Re: Poslouchal jsem jen jednou Bátoru

Tak to je opravdu neřešitelné způsobem, jaký tady prezentoval Kocáb.Jedině dávat dál penize a nic nedělat je úplně to samé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1063x
Amatérský (ve významu neplacený) básník, žurnalista a filosof života. Momentálně pod pseudonymem Augustus působím jako autor různě publikující povídky, fejetony i básně.