Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Niktor

18. 4. 2011 2:29
Mentalita ovce

Promiňte, ale váš příspěvek je typickou ukázkou myšlení ovce, která bez jakéhokoli zapojení mozku hned iniciativně odněkud překdákne každou hovadinu nebo lež. Zde si prosím přečtěte, jak vypadá Du''á teoreticky - http://en.wikipedia.org/wiki/Dua - a zde jak prakticky - http://www.youtube.com/watch?v=y_i1QWsZsZI

Ve "vašem" videu nevidíme žadné modlící se muslimy, ale bandu přerostlých fracků, kteří doma málo dostávali na zadek a tak řvou v autobuse a baví se rozpaky spolucestujících (povšimněte si prosím okázalých grimas hlavního křiklouna a toho, jak se kumpáni přihlouple tlemí, hvízdají atd.)

Podobný virvál jsem už několikrát zažil i v české MHD. Lišil se jen tím, že jej měli na svědomí buď děcka základoškolského věku nebo fotbaloví "fanoušci" a ti do toho netahali Alláha.

0 0
možnosti
JB

Augustus Asper

18. 4. 2011 11:09
Re: Mentalita ovce

Jenže problém je, že tihle do toho Allaha tahají a kdyby šlo jenom o blbnutí děcek či rowdies, nikdo by to neobhajoval. Navíc zcela pomíjíte společenský kontext jejich chování. Co byste kupříkladu říkal, kdyby tam ti výrostci hajlovali?

0 0
možnosti
GG
JB

Augustus Asper

18. 4. 2011 0:48
Re: Na tohle jsem radeji pred spanim nemel koukat

Nevím, jak Vy ostatní, ale já se takových věcí ve vyspělých částech Evropy rozhodně dočkat nechci.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

17. 4. 2011 19:26
Pro pame Notordluhouska

Pane Notordluhousku, Vy tady píšete, že Vám někdo chce něco vnucovat. Já si myslím, že Vy nikomu nestojíte za to, aby zrovna jmenovitě Vám chtěl něco vnucovat. Autor tady píše své názory, Vy mu oponujete a on oponuje Vašemu oponování. Ale že byste zrovna Vy někoho zajímal natolik, aby zrovna Vás chtěl přesvědčit, tedy že by se někdo zaměřil přímo a jmenovitě na Vaše individuum, to asi příliš fandíte své osobě a přeceňujete svou důležitost.

0 0
možnosti
N

notordluhousek

17. 4. 2011 19:27
Re: Pro pame Notordluhouska

pepku, ty si odskakej kam chces, na analfabety cas ztracet nehodlam. s autorem sice naprosto nesouhlasim, mam o nem spatne mineni, ale na rozdil od tebe  ma alespon neco v hlave ;-D

0 0
možnosti
N

notordluhousek

17. 4. 2011 19:01
tahle diskuse dokazuje

ze fanaticky antimuslim je stejny odpad jako fanaticky muslim.

ve jmenu me udajne obrany mi chce jeden i druhy VNUTIT pouze svuj vyklad pohledu na svet a sva reseni

0 0
možnosti
JB

Augustus Asper

17. 4. 2011 19:05
Re: tahle diskuse dokazuje

A co podle Vás vnucuji? Všeobecné zásady slušného chování? Že nelze někomu vyhrožovat zabitím jenom proto, že nesdílí mou víru? Že je nepřijatelné svou bezohledností omezovat individuální svobodu druhých třeba tím, že v MHD někdo hlučí jako dobytek? Tohle není Vaše kultura? Vážně? A na čem je tedy založen Váš indiviualismus, který může fungovat POUZE na vzájemné toleranci?

0 0
možnosti
L

Livrak7

17. 4. 2011 18:34
Bohužel.

No jo no, civilizace došla tak daleko, že se nebrání barbarům. Pokud se to nezmění, zanikne, zcela určitě. během několika desetiletí.

0 0
možnosti
JB

Augustus Asper

17. 4. 2011 18:39
Re: Bohužel.

Proto se snažím varovat. Doufejme, že se lidé včas probudí a budou ochotni své svobody i kulturu civilizovaně bránit.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

17. 4. 2011 18:26
K autorovi článku panu Benešovi

Vážený pane Beneši, ve všem s Vámi souhlasím, ale v jedné věci Vám budu částečně oponovat. Srovnáváte takovéhle řádění muslimů s řáděním hokejových nebo fotbalových fanoušků. Myslím si, že ta podobnost je jen okrajová a že rozdíly vyznívají ve prospěch fanoušků. 1) I u těch nejfanatičtějších sparťanů, slávistů, baníkovců apod. to nehrozí přerůst v náplň života. Fanoušci si zařádí na cestě vlakem do města, kde se zápas hraje, zařádí si pár hodin před zápasem, během zápasu, po zápase, na cestě vlakem zpět, ale druhý den jejich horká hlava ochladne a oni žijí normálním životem. 2) Nehrozí nekontrolovatelné rozrůstání zastoupení takovýchto horkých fanatických hlav v populaci. Fanatičtí a nesnášenliví sparťané nebo baníkovci vždy budou tvořit velice omezený zlomek populace. Vsadím se, že těch skutečných nenávistných fanatiků bude vždy v celé republice maximálně tak dvacet nebo třicet tisíc, víc ne, v součtu všech týmů. ale i toto číslo je asi přehnané. Muslimů však přibývá každým dnem.  

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

17. 4. 2011 18:43
Re: K autorovi článku panu Benešovi

Prostě ani ten nejfanatičtější fanoušek Baníku nepoloží do pražského metra, jímž cestují ponejvíce Pražané, tedy fanoušci nenáviděné Slávie a ještě nenáviděnější Sparty, bombu, která by vybuchla a zranila by lidi, kteří s fotbalem nemají nic společného. Ale muslimové pokládají bomby do vlaků (Madrid), souprav metra (Londýn) atd. Fanatičtí baníkovci se maximálně tak poperou s fanatickými olomoučáky (úmyslně píši s malým písmenem, protože tím nemyslím obyvatele města Olomouc, nýbrž fanoušky olomouckého fotbalového týmu), možná to nějakým šrámem odnese i někdo, kdo se k tomu připlete jako náhodný kolemjdoucí nebo spolucestující, avšak vždy to zůstane omezeno na určité místo (vlaky, kterými cestují fanoušci, stadiony), na určité osoby (když jsem šel v Praze po chodníku, fanoušci ze Žiliny si mě ani nevšimli, protože viděli, že nepatřím k tvrdému jádru sparťanů) a vždy to bude jen do určité míry (poprat se, to ano, ale úmyslně hromadně vraždit, to ne). U muslimů si ničím z toho nesem jistý.

0 0
možnosti
A

annakkk

17. 4. 2011 18:12
V Jordanu zas maji soudni jednani

25.dubna. Maji soudit Kurta Westergaarda. (kreslil Muhammada a minuly rok ho za to ve vlastnim dome napadnul se sekyrou somalec Mohamed Geele, dostal za to 9 let a vyhosteni ). " Tito juridisticke kroky maji zabranit urazeni Islamu a vyvolani rasizmu proti muslimum"-rekl Zaharya Sheikh. Hlavne ta druha cast stoji za zamysleni; odsouzeni Westrergaarda ma zabranit rasizmu proti muslimum. Fakt jsou nenormalni.

0 0
možnosti
JB

Augustus Asper

17. 4. 2011 18:23
Re: V Jordanu zas maji soudni jednani

R^

0 0
možnosti
VV

voloda44

17. 4. 2011 16:37
žel smutný

ale můžeme si zato my

0 0
možnosti
M

Mirais

17. 4. 2011 16:51
Re: žel smutný

Kdo my ? My jsme snad v 70-tých letech podepisovali tajné dohody o tom, že za levnou ropu nebudeme bránit pronikání islámu do Evropy ? Ti zrádci jsou na západ od nás a měli by stanout před soudem..

0 0
možnosti
N

notordluhousek

17. 4. 2011 16:34
ja nepochybuji zase o tom

ze kdybyste vy byste se choval podobne jako ti pubertalni dobytci (z nichz nekteri z toho maj jasne prcu a neberou to vazne - a la stadni chovani fotbalovych fandu) a porvaval nekde v tramvaji a vas nekdo okrikl, tak byste byl prvni co by zacal byt agresivni a kricel ze se umlcuje svoboda slova.

a co nemuzu take vam vycucane z prstu neco pripisovat ? nevidim rozdil mezi tim predervavajicim agresivnim primitivem a vami, jen stojite na opacnych stranach barikady, oba jste pro demokracii a nasi svobodu stejne nebezpecni

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1063x
Amatérský (ve významu neplacený) básník, žurnalista a filosof života. Momentálně pod pseudonymem Augustus působím jako autor různě publikující povídky, fejetony i básně.