Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

gazeline

25. 8. 2009 1:36
Práce řidiče

Nevím jak to funguje v Brně, ale věřím že podobně jako v Olomouci. Naprosto nesouhlasím s tímto článkem. Práce je to náročná, velice náročná na psychiku a mimo jiné, tramvaj nemůže nikomu ujet - na tramvaj se čeká. Dřív, když jsem tuhle práci neznala, jsem to brala podobně jako většina cestujících - on mi ujel schválně... nechci to tady nějak rozmazávat, ale spíš by měl být napsán nějaký článek - co takový řidič prožívá....aby si lidi malinko uvědomili, že mi taky není příjemný někomu zavřít před nosem, ale občas to udělat prostě musím, bo mi pak zbyde např. o půl minuty víc na konečné abych mohla nachvíli zavřít oči a alespoň malinko si odpočinout,  - tak co jetě stále to nechápete? :-)

0 0
možnosti
MD

mira dusin

19. 7. 2009 18:04
Změnily se vozy,

zpřísnily se předpisy,změnily se lidi a jen platy,za které ti šoféři přebírají odpovědnost za váš život,zdraví a riskují den co den dlouholetý kriminál a vláčení svého jména médii,zůstavájí stejné jako za dob vašeho příbuzného,za kterého nebyli cestující lidi tak permanentně nasr.ný a protivný jako jsou dnes.Pokud mě někdo plné tramvaji či autobuse drobí na hlavu nebo na nohy bagetu,jsem řidiči vděčný pokud ho vyrazí,on dopravní prostředek mhd opravdu není jídelna,ale to vědí i malé děti,že;-)?

A když už jsme u toho,jste stejně kritická i ke své práci?;-)

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

19. 7. 2009 19:30
Re: Změnily se vozy,

Předpisy, vozy se změnily...tím spíše bychom se měli k sobě chovat navzájem slušně. Výmluva. Za dodržování norem, předpisů a slušného chování ještě nikoho nezavřeli. Lékaři, letečtí dispečéři, piloti, výpravčí,...i ten obyčejný kuchař, kosmetička, pracující v tetovacím salónu, stavař, architekt, statik,..... riskuje kriminál, když nedodrží předpisy. Spíše je problém najít povolání, kde kriminál za podobná porušení nehrozí.Takže Vám nevadí, když Vás někdo přivře do dveří, zraní nebo přejede, hlavně že Vám nedrobí na hlavu. Co se týká mé práce - tak k té jsem opravdu kritická a pečlivá a zákazníkovi se věnuji na plný úvazek, bez ohledu na časovou prodlevu po pracovní době.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

19. 7. 2009 17:42
lidi jsou různí

:-/

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

19. 7. 2009 19:33
Re: lidi jsou různí

NAŠTĚSTÍ !!

0 0
možnosti
KN

Trupman

19. 7. 2009 17:38
Můjtybože

A já doufal, že na blogu iDnes naleznu jen seriozní články s trochou té úrovně. :-/

0 0
možnosti