Money, money...vsaďte si !

Vsaďte si – ale ne u nás! Není to tak dlouho, co bylo u nás povoleno sázení na internetu a sázkové kanceláře rozjely mohutnou a nelevnou reklamní kampaň. A výsledek ? Ubohost!

Že na internetu se dá sázet pohodlně a na úrovni, vědí naši sázející už dlouho. Zahraničních internetových sázkových kanceláří je hodně a jejich nabídka je určitě zajímavá a hlavně sázejícím umožňuje komfort a kvalitní služby.

Naše sázkové kanceláře se rozjely tak nějak nesměle. Ale každý začátek je těžký. Jenže ono se nic doposud nezměnilo.

Až koncem minulého měsíce přišla sázková kancelář Fortuna s novým webem, který sliboval svým uživatelům lepší služby. Změna to byla, ale k horšímu! Řada funkcí fungovala špatně, některé vůbec.

Na svých stránkách se za případné chyby omlouvali a slibovali, že eventuální viník dostane „pětadvacet“... opravdu přiměřený trest, zvláště když se sázející mohl dostat na cizí účet, aniž znal heslo...!

Na připomínky někdy reagovali, ale hlavně se nic nezměnilo.

Včera se jim celý systém definitivně zhroutil. Vše bylo zablokováno. Sázející byli zklamáni. Chyby odstraňovali až dodnes, do 12 hodin. Poté sázející zjistili, že nemají vyhodnocené tikety a  ty včerejší zmizely úplně.

Elektronicky povolili vybírat peníze z účtu. Ovšem nemilé překvapení čekalo zájemce o výplaty na pobočkách. Neobdrželi ani kačku!

Fortuna sponzoruje řadu klubů v naší zkorumpované fotbalové lize, sponzoruje fotbalové přenosy – utratí neefektivně takto spoustu miliónů korun. Ale na zaplacení kvalitních IT pracovníků jak je vidět, se finanční rezervy nenajdou.

Není takové jednání přinejmenším zvlaštní u firmy, která podniká na internetu?


A Tipsport ? Ten provozuje live-sázky zatím jen ve formě parodie... ;)


Stačí si umět vybrat.

Pojďte si kliknout....do zahraničí ;)

Autor: Jana Javorková | čtvrtek 13.8.2009 17:54 | karma článku: 11,85 | přečteno: 1382x
  • Další články autora

Jana Javorková

Když dva dělají totéž...

21.3.2012 v 7:52 | Karma: 19,16

Jana Javorková

Ano, jsem "Eurofobka"

18.2.2012 v 11:46 | Karma: 35,46

Jana Javorková

Halíkovi "Eurohujeři"

16.2.2012 v 6:59 | Karma: 43,98