Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P84e66t79r 37O68m41e78l11k48a

17. 7. 2020 10:17

Cena za ty záchody by mne tedy trápily nejméně. Chodit do svatostánku na záchod je dost zvěrstvo, i když je to "muzeum".

0 0
možnosti

Jak výstižné, a vtipné! To umíš bezvadně. Jen z námětu jde krapet mráz po zádech. Já už se arabsky učit nebudu, ale co naši vnuci. I když... možná, že bude větší problém čínština. Zdravím Jarunko - dobře to máš v té své hlavince poskládané, i když tak daleko od naší bláznivé Evropy. On vlastně teď blázní celý svět. R^:-)V

1 0
možnosti

Jak to mám v hlavě poskládané, nemám tušení. Ale jedno vím určitě: Už se do ní nevejde tolik, jako dřív. Asi se mi smrskává.

0 0
možnosti
Foto

50 tisíc lir za WC? To je chcete koupit celé? Nebo jsem jen neporozuměl textu?

0 0
možnosti

Tehdy (v roce 1999) se stále používaly staré liry, a nové se teprve pomalu zaváděly do oběhu. Těch 50,000 za WC bylo ve starých lirách, kterým pak usekli šest nul. Moje chyba, tohle mě nenapadlo.

0 0
možnosti

Ahoj Jarko, já už tohle nám všechno vyřešený, už to lidský hemžení nezkoumám...jsem ráda, že ses ozvala

0 0
možnosti

To já zas lidské hemžení sleduji, i když z jenom dálky. Ale toho Ivana Mládka si poslechni; když už pro nic jiného, tak aspoň pro pěknou, svižnou muziku.

0 0
možnosti

Velmi zajímavý článek, i pěkné fotky, takže díky moc za tuhle, pro mě tedy, exotiku. Jinak se ovšem přiznám, že je mi opravdu jedno, jak si Turci mění to, k jakému účelu mají jejich stavby sloužit.:-)

0 0
možnosti

Možná jsem paranoidní, ale já v tom částečně vidím i pomalu se plížící islamizaci světa. Příklady táhnou; co přijde na řadu dál - a nejenom v Turecku? (relevantní info: YouTube, "pražská mešita proroka víta")

4 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 12,38
  • Průměrná čtenost 441x
Píšu blbě, ale píšu ráda. Navíc jsem politicky nekorektní, nevlastním chytrý telefon, a v důchodu mám tolik času, že absolutně nic nestíhám.

Seznam rubrik