Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zábavné je mít kočičku a pejska, co se navzájem prohánějí. Naše Stázinka versus Babánek, to je lepší než televize. ;-D Jsou sebou navzájem tak zaujatí, že si nevšimnou ani kdybych jim nabídla hory fungl nových plyšáků. R^ Zdravím Jarko:-)V

0 0
možnosti
JJ

Říká se, že psi mají pány, a kočky služebnictvo. O kočkách jsem si jistá, ale psům také rádi sloužíme - a aniž by to vyžadovali.

0 0
možnosti
KT

R^Skvěle napsáno, u nás se podobné pozůstatky povalují po celém domě i zahradě a jsou majitelkou neustále přemísťovány.

0 0
možnosti
VN

R^ pejskovi já karmu dám, lehce se tu usmívám ...;-)

0 0
možnosti
Foto

Nestydí, protože "Neboť nevědomost hříchu nečiní"... Nevím jak kočky, ale náš pes Ketyna se opravdu styděla. Když - anebo aspoň trucovala. Když dostala vynadáno za to že že něco provedla, stoupla si do kouta. stála tam a hleděla do smutně zdi. Zato naše andulka si přivykla otrhávat v jednom místě na zdi tapetu. Když jí to vytknu a to místo zalepím, při vypuštění z klece to udělá zas. Nezlobím se na ni, brousit si zobáček je její přirozenost. ;-)

0 0
možnosti
KT

Má k dispozici sepiovou kost?

0 0
možnosti
ŠM

tak tohle si taky pamatuju..výřad jak po honu...ale ten krtek,byl asi ježek...

0 0
možnosti
Foto

R^ - i za ten vtip. Právě prožívám v realitě jeho obsah. Cosi jsem špatně udělal, vlastní hloupostí, a toho nepříjemného pocitu se nemohu zbavit. --- Příjemný den, až u vás nastane.

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 12,38
  • Průměrná čtenost 441x
Píšu blbě, ale píšu ráda. Navíc jsem politicky nekorektní, nevlastním chytrý telefon, a v důchodu mám tolik času, že absolutně nic nestíhám.

Seznam rubrik