Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Registrace diskutérů sice na jednu stranu omezí sprosťárny a odradí internetové trolly, ale na druhou značně sníží počet diskutérů; ne každý je ochoten sdělovat soukromé informace. A přitom na Facebooku na sebe mnozí prozradí věci, až se jeden nestačí divit.

1 0
možnosti
Foto

Dávám jedničku za pěkný článek,který se týká většiny z nás. Souhlasím, že by diskutující měli být rovněž s fotkou, neměli by být anonymní a za sprostá slova by měli být blokováni. Díky za článek.R^

1 0
možnosti
Foto

Já raději píšu než čtu, ale tohle jsem si s chutí přečetlaR^ a řeknu Vám, že jelikož píšu většinou pozitivní blogy, vyhýbají se mi urážky a hádky v diskuzi;-) (což jsem si zažila před pěti lety, na začátku mého blogování, kdy jsem psala o socialismu). Můj poslední článek měl oproti jiným blogerům jen lehce hnusnou diskuzi, ale uvědomila jsem si, že bych nikdy nechtěla být v kůži Patrika, šéfa adminů, protože urážky na jeho osobu jsou mnohdy vhodné na žalobu;-€. A přitom je to takovej fajn kluk, jen trochu tmavší pleti. Diskutér by neměl být anonymní, protože my taky nejsme.

3 0
možnosti
Foto

Karlo, souhlas, neměl, byl by klid.R^

1 0
možnosti
VF

Ráda si s některými blogery splknu, jiné raději už nečtu. Zkrátka je to jak v životě.:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Polednice, klekánice, ,,chytrej" Honza, ,,hloupej" všedvěd, všichni maj svou potřebu. Dát vo sobě až řácky vědět. Vod zadu až dopředu. Všechno je to jinak prosté Jak komu se zachová. A komu co produkuje. Peristaltika. Ba i ta mozková. Někdy též v kadenci meteorizmu. Ovšem i duševního. Ve výsledném produktu se ovšem mnohdy neliší. A tak často leccos dosti. Až výrazně. Začiší.Ve výsledku prostě leccos. Všedního i nevšedního.

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=703323

;-)

0 0
možnosti
JJ

Slibuji, že Vám bábovičku bořit nebudu.

1 0
možnosti
JJ

Dík za palce vzhůru - a hned tři!!!

0 0
možnosti