Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

z hlediska,některých,-teď pokračujte! a pokud možno za sebe:-)

0 0
možnosti
JZ

No vidíte to - já bych zase nikdy nepsal článek aniž bych se podíval, co ten Mládek ve skutečnosti řekl.

0 0
možnosti
KB

Pane Veverko, vždyť vy lžete jako když tiskne. Proč jsou naše daně tak odlišné od kapitalistického západu viz http://www.blisty.cz/art/67888.html?

Mládkovi jde o to, aby se daně přiblížily západu, bez toho tady budeme pořád přešlapovat na místě.

0 1
možnosti

Ale Kalousek byl první kdo  dne 6.1.2013. prohlásil že živnostníci by měli mít stejné zdanění jako zaměstnanci.            http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/209853-kalousek-zivnostnici-by-meli-odvadet-stejne-dane-jako-zamestnanci/

4 0
možnosti

Ano, řekl také v rozhovoru pro týden: M. Kalousek: Nepřestanu o to bojovat, ale je zřejmé, že v rámci koalice je to neprosaditelné, což mě docela trápí. Protože jsem přesvědčen, že daňový systém má nastavit rovné podmínky pro všechny. A současná míra paušálů spojená s bonusy a slevami vytváří naprosto nerovnou výhodu pro jednu skupinu daňových poplatníků na úkor jiných daňových poplatníků, ať už jsou to podnikatelé, kteří nejsou osobami samostatně výdělečně činnými, nebo zaměstnanci.

Čím se postoj Kalouska liší od Mládka ???

2 1
možnosti
OK

mladek jen rekl to, co si cssd opravdu o zivnostnicich mysli a podivas-li se autore na jeji dejiny (odpor vuci restitucim po 1989, nejhalasnejsi rev na "znarodneni" 1945, vetsi, nez tehdy komunistu, predtim nejhalasnejsi rev na "pozemkovou "reformu", kde jiz v roce 1918 cssd predpokladala blizkou kolektivisaci..) tak i vzdycky myslela. podstat veci je ale v tom, kolik z tech zivnostniku jim i pres slibene nehorazne zdaneni a verejne oznacovani za parasity a vykoristovatele preochotne doda love do volebniho fondu a hlasy ve volbach. to je to nejsmutnejsi:-(

1 2
možnosti

to jsem netušil, že Drábek a Kalousek jsou socani. Ti totiž zaútočili na zdanění živnostníků ještě před Mládkem. Drábek už loni a Kalousek letos v lednu.

Aha, už to chápu: od Kalouska je útok na živnostníky "rozpočtově zodpovědný", zatímco ten Mládkův je "socannsky zlodějský".

1 0
možnosti
JL

Pravda je, že víc než živnostníci parazitují na národu zkorumpovaní politici a státní úředníci. O tom žádná. !

3 0
možnosti
MK

A ti co vyřizují dotace od EU. Pro jednu obec jsem počítal náklady na revitalizaci obecního prostoru na základě studie, kterou si zadala u projekční firmy. A teď. Za studii si projekční firma naúčtovala 12 tisíc. Moje cena za rozpočet byla 3 tisíce. K tomu se musel vyplnit tabulka investičního záměru, která se odevzdá člověku z firmy zřízené Zlínským krajem, která vyřizuje dotace. A tato firma si za vyřízení dotací účtuje 120 tisíc

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Jmenuji se Jaroslav Veverka a bylo mi 50 let. Podnikám v oborech energetika, strojírenství a stavebnictví. Vedle práce je mým koníčkem sport, konkrétně hokej a fotbal.

Seznam rubrik