Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Proč neokoukáme více zkušenosti zemí jako Finsko, i když jim ta Nokia zrovna nejede. Ale nestojí jen na jediné byť obří firmě. Na to jak byli chudí proti Švédům a nemají ropu a plyn jako Norové tak žijí dobře.

0 0
možnosti
LV

hezké, ale...

Jakmile začnete zjednodušovat pracovní právo, okamžitě do toho vstoupí odbory, napečou řízky, zabalí je do staniolu a začnou s mastnými ústy dělat ostudu na Václaváku.

Snižování daní, byť z dlouhodobého hlediska zcela jistě správné, bude znamenat z krátkodobého hlediska výpadek příjmu státního rozpočtu, který bude třeba nějak kompenzovat. Buď úsporami, nebo zvýšením dluhu. Ani jedno přes "obyčejné lidi" neprojde hladce a ohrozí to příští volební výsledek.

A zrychlení odpisů? Nevím, jestli zorvna tohle je žába na prameni. Jak chcete zajistit, že firma odepsané, ale dosud plně funkční a parametricky vyhovující zařízení, vyhodí, a pořídí si nové? Co když prostě jen zrealizuje vyšší zisk?

0 0
možnosti
PK

Třeba zpružnění pracovního trhu má určitý vliv, ale nečekejte zázraky. Spíš vidím problém v úpadku vzdělanosti (technické), morálky. Bez pootočení sortimentní skladby výrby ev. služeb budeme padat dále.

0 0
možnosti
OS

Trefné.

Spousta politických, nicneříkajících, až abstraktních žvástů, pod kterými si nedokáži představit vůbec nic konkrétního. Mor dnešní doby, takových "odborníků" produkují novodobé vysoké školy spousty - hlavně neříct nic konkrétního, aby mě nikdo nemohl chytit za slovo, ale vyplnit proslov spoustou vaty, která se dá vyložit tak i tak.

2 0
možnosti
PK

Ty "žvásty" jsou úplně stejné jako za mých aktivních let (přestavby, experimenty atd.)

1 0
možnosti