Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Mimochodem, kdybych měl dolaďovat teroristický útok, určitě bych tak nečinil přes mailovou, nebo SMS komunikaci. To snad jen retarďáci dělají. Kdybych už musel použít třeba SMS, tak jedině pro potvrzení akce - hlášky typu "mám se fajn".

Elektronická komunikace je nejjistější způsob jak se nechat odhalit. Pokud to ti arabští terorističtí pitomci nepochopili, mají slušný náběh na "Darvinovou cenu".

0 0
možnosti
TK

Co je to bezpečí? A bezpečí před kým a před čím? A nebylo tedy naopak největší "bezpečí" v socialismu/komunismu?

Copak si myslíte, že se sledují jen zlí teroristi s bombou klem pasu? Ne, sledují se všichni jakýmkoli způsobem nepohodlní stávajícímu režimu, ve kterém 1 % lidí ovládá drtivou většinu světového bohatství.

0 0
možnosti

Hodnoceno vaší logikou - největší bezpečí poskytuje těžký žalář.

0 0
možnosti
BM

Když šmíruje NSA je to v pořádku a když šmírovala STB tak to bylo špatné. Podle mne je jakékoliv šmírování zbabělé a podlé i když někdy může být prospěšné.

Hezký den

1 1
možnosti
DR

Neexistuje "dobré" a "špatné" porušení svobody. Každý nelegální odposlech je zločin. USA nechávají umírat nemocné, kteří nemají na léčbu, případně jim poskytují léčbu druhořadou a třetiřadou, což má za následek mimořádný počet mrtvých - mnohonásobně převyšující všechny oběti teroristických útoků. Přesto jde cca 7 miliard USD ročně do rozpočtu rozvědky, která odposlouchává všechno a všechny, aby "zabránila nejhoršímu". Bla bla bla.

1 1
možnosti

Odposlechy občany nepřipravují o  svobodu ale o soukromí.

Sice to spolu souvisí, ale není to totéž.

Například  komunistický režim omezoval soukromý život přibližně stejně jako režim současný, ale většinu svobod lidem odpíral.

0 0
možnosti
JG

J94a49n 53G47o74e38t62z

5. 7. 2013 9:21

Co je lepší - bezpečí nebo nějaké odposlouchávání?

0 0
možnosti
DR

Nechápu otázku..? Lepší je svoboda..

0 0
možnosti
JS

Teroriste 9/11 pokojne studovali a organizovali se v Nemecku. Kdyby je system americkeho "spehovani " tehdy odhalil, tak by bylo vse v poradku. Nyni Merklova a dalsi evropsti giganti (samozrejme v zajmu predvolebniho boje) kritizuji USA.

1 2
možnosti
Foto

Oni se pripravovali a organizovali prave v USA :-P

1 1
možnosti

Většina lidí pusou obhajuje svobodu, ale když dojde na lámání chleba, velice rádi vymění svobodu za bezpečí. Proto to vypadá jak vypadá. US budou nadále špiclovat, pár lidí bude protestovat, ale ve skutečnosti budou rádi že mají zadky ve větším bezpečí.

2 1
možnosti
PH

Otázka spíše je, o čí bezpečnost jde.

1 0
možnosti
Foto

Wohnout...

Vítání principů policejního státu v zájmu vyšší spravedlnosti, bezpečnosti (doplňte co se právě hodí) je šílené.

4 0
možnosti
PA

Existence organizaci jako NSA je stejnym dukazem zneuziti moci jako vytvareni statniho verejneho dluhu. Ani k jednomu nedali volici souhlas. Stat ma hospodarit s tim co ma a to verejne. Kdo kdy dovolil politikum aby si sli pujcit do komercni banky za urok penize na nesmyslne projekty?

2 0
možnosti
Foto

Nechce se mi věřit při pohledu na fotografii, že tohle je skutečný autor, protože je to principiálně hloupý článek. Ano, bezpečnost něco stojí, ale Orwell napsal 1984 s varováním (filmy byl také výborný), že za takovou cenu, tedy totálního špiclování, ji nikdo soudný nechce. Ten úředník, co špicluje je také jen člověk se všemi vadami, co máme i my. Nekontrolovaný se pak změní v nacistu, bolševika, cokoliv jako uvedl i další film Pandorum. Větší bezpečnost by přinesla spíš přísnější migrační politika a omezení nadužívaných dávek.

5 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Jmenuji se Jaroslav Veverka a bylo mi 50 let. Podnikám v oborech energetika, strojírenství a stavebnictví. Vedle práce je mým koníčkem sport, konkrétně hokej a fotbal.

Seznam rubrik