Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rozbor

19. 9. 2011 11:35
je ho škoda

škoda, že odešel na vlastní žádost.Docela se podivuji, když má takovou podporu od pisatele.Ve svém zápalu však pisatel nezmínil, že existuje také tzv.vnitřní dluh ČEZ.ČR také bylo zvýšeno hodnocení, ale všichni víme, jaké je faktická pravda a jak se těm 90% občanů žije doopravdy.Je to vše pouhá hra.Prostě někomu šlápl na kuří oko a tak musel prozatím jít z kola ven.Je zajímavé, ža třeba pan Míl, který ten ČEZ začal stavět na nohy musel odejít a nebyla mu dána možnost pokračovat.No ni, o pana Romana nemám strach.Nebojte se pisateli, dopadně to všechno dobře.Je to jen politika, to nemá nic společného s energetikou, jako oborem.Bude se zdražovat i bez pana Romana a náš národ je takový splachovací, že nadáváme, ale nic se neděje.Ono totiž není ani co dělat.Ve Francii láteřej furt, ale nic to stejnak není platné.

0 0
možnosti
S

standysman

16. 9. 2011 15:01
Třeba nebude dělat nic

každej přece nechce (nemusí) pracovat do 70let. Já bych řek, že se stáhne někam do ústarní, založí si nějakou firmičku, zainvestuje. rozhodně nepovede další státní podnik a soukromý si ho nebude moci dovolit i kdyby chtěl.

0 0
možnosti
H

holcman

16. 9. 2011 14:52
Ty mas tatu v CEZU

nebo je Roman tvuj strejda?

750 melcku v korunach, to je super vyvar za jeden jedinej rok a predrazenou elektriku, co? To se s nim muselo nabalit kamosu. Nebo myslis, ze s nikym do holpecu nesel? :o(

0 0
možnosti
S

seelen

16. 9. 2011 14:19
Mladíku to je

blahořečení nebo co8-o? a co taky dát do placu i neúspěchy guru Romana?

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Jmenuji se Jaroslav Veverka a bylo mi 50 let. Podnikám v oborech energetika, strojírenství a stavebnictví. Vedle práce je mým koníčkem sport, konkrétně hokej a fotbal.

Seznam rubrik