Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SYETEY_KOTZOUR_chrní_v_trní

21. 8. 2012 15:49
na každý hajzlík bych nechal povinně přidělat známku z emisí

haby se vědělo....co a jak, dřív než čoek usedne a začne...;-D

0 0
možnosti
H

Hulu

21. 8. 2012 8:27
trvale udržitelný rozvoj v praxi

pomocí nejrůznějších daní a poplatků z vás vytáhnou všechny peníze abyste si moc nevyskakovali, nenakupovali, necestovali a byli rádi, že můžete (zatím) aspoň sedět doma v baráku se štítkem ... tím se podstatně zmenší vaše uhlíková stopa ... a že si zvyknete tancovat jak se shora píská je bonus navíc

1 0
možnosti
JK

j23

21. 8. 2012 8:14
Občan je pouhým majetkem státu

Narodil jste se státu, patříte státu, plňte zákony státu. Stát je vládou lidu, respektujte jeho vůli. A ti, co radostně respektují jeho vůli, Vám, co nemáte chuť plne respektovat vůli státu, doporučí VYSTĚHOVAT SE.

Existuje také jiná cesta životem: říci státu ..... sem si doplňte nějaké adekvátní slovo, které by mi adminstrátor pečlivě smazal. Říci: nenarodil jsem se státu, narodil jsem se na Zemi bez ohledu na státní zřízení a v důsledku daru života. Ten život je můj a já si za něj zodpovídám. Zdraví je moje, schopnost zabezpečit se na stáří je moje, právo obchodovat bez vstupování státu do této aktivity je moje, stát, který si uzurpuje stát v jakékoliv mojí aktivitě jako dráb, není můj, přesto mám nezpochybnitelné právo v této zemi žít. Proč? Je to moje právo na svobodný život s jinými svobodnými jedinci, kteří jsou obdařeni rozumem. Stát, který se prezentuje diktátem, nemusím respektovat, když mi nedává možnost volby, na kterou mám v demokracii právo.

7 0
možnosti
PK

karpet

21. 8. 2012 11:08
Re: Občan je pouhým majetkem státu

To je ovšem anarchie.  A nemohu se divit pokud mě stát sejme, když překročím zákon. Nedokážu si představit  jak by to vypadalo bez dodržování pravidel již třeba na silnici. Pokud žiju v lidské společnosti musím dodržovat nějaká pravidla, potažmo zákony.

0 0
možnosti
RM

r_o_s

21. 8. 2012 7:15
hehe

Píšete: "Podle ministerské studie bude aplikace zákona vyžadovat deset až třicet miliard korun nákladů od státu i od občanů."  Nejsou náhodou náklady státu také náklady občanů? :) Stačilo napsat, že to bude stát občany další procento na dph :D

0 0
možnosti
R

Return

21. 8. 2012 6:07
Alergie

V domech zadušených polystyrénem,plastovými okny s mikroventilací, kde je nutné prý několikrát za den "intenzivně vyvětrat" by mělý asi být i neotevíratelná okna,aby majitelé zbytečně neplýtvali draze zaplacenou energii! To co ušetři vzimě za teplo ,utratí v létě za klimatizaci,různá čidla,která hlídají kdeco a spínají elektromotory! Bující plísně jsou už jen přirozenou reakcí! A alergie následkem! ;-(Rv

4 0
možnosti
JK

Viper1

21. 8. 2012 7:59
Re: Alergie

Stačilo jen napsat, že nemáte na zateplení a závidíte těm, kteří na něj mají.

0 0
možnosti
PV

pete123

20. 8. 2012 20:53
stát to má naopak dobře vymyšleno

nové nesmyslné služby = vyšší umělá zaměstnanost = vyšší výběr DPH a doprovodných daní = lepší ovladatelnost občana (nová cesta, jak jej kriminalizovat a postihovat za nedodržování nesmyslů).

4 0
možnosti
ZS

strnadz1

20. 8. 2012 20:08
Nesmysl

Pokud vím, u nových budov se to stejně vystavuje podle projektové dokumentace, takže veškerá vypovídací schopnost je nulová. Kdo může vědět, jestli UKáčka použili při stavbě opravdu ty materiály, které byly zadány? U starých bytů a domů je to potom už úplný nesmysl. Když kupujete nějakou ojetinu, tak také můžete dostat všechny možné certifikáty a nezaručí vám to, že se vám celá ta nádhera po pár kilometrech nerozsype. Jsem zvědavý, jak budou smysluplnost tohoto nesmyslu jeho zastánci obhajovat, když jim u dveří každých pár let zazvoní milý pán, který jim za rozumnou cenu certifikát na jejih dům nebo byt obnoví. Znovu opakuju, podle projektové dokumentace to nemá žádný smysl a věrohodně to změřit na místě vyjde na takové prachy, že se všem jenom oči protočí. Tohle je byznys za miliardy, státem garantovaný na věčné časy a s nulovým přínosem.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

20. 8. 2012 20:17
Re: Nesmysl

Vy jste porovnával výsledky podle projektu a ve skutečnosti? Já u zateplených objektů ano. Světe zboř se (a Strnade pos..r se) - teorie a praxe sedí až neuvěřitelně.

  PS:  Budete stejně nesmyslné kecy uvádět u statických výpočtů objektů, u staveb mostů apod?  A proč tady náhle ano?

0 0
možnosti
JT

sudovec

20. 8. 2012 19:35
Se zářivkami vzhůru do sklepů!

A také se zářivkami vzhůru do sklepů - co na tom, že se tam svítí 5 min jednou za 2 týdny a že žárovka stála 10 Kč. Jsme přeci pokrokoví a současně naprostí idioti, že nám musí někdo pořád rýsovat cestu.

1 0
možnosti
AC

Admirál Canaris

20. 8. 2012 17:43
Energetický šítek, revize na komín, revize na kotel a jiné

buzerace. Štítek není sám. stíát již rok nutí majitele komínů pořizovat si každoroční revize na komín, od příštího roku bude povinná co dva roky revize na kotel na uhlí a jíná zvěrstva. Zákald je pořd stejný stát zaměstnává 1,2M lidí a ty vymýšli hovadiny aby zdůvodnili svou existenci.

Je třeba vybít úředníky a nebudou tu takové hovadiny

19 0
možnosti
2

2kedar

20. 8. 2012 19:11
Re: Energetický šítek, revize na komín, revize na kotel a jiné

R^!!

1 0
možnosti
ZK

SID09

20. 8. 2012 16:51
ANO

Pak se divíme, kam ztratily všechny peníze - inu prožraly se na velezbytečných, ovšem době poplatných projektech - energetických auditech, ISech, slunečních elektrárnách, úsporných žárovkách ........... a jiných blbostech podporovaných, či vyžadovaných našim státem !!!!;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Jmenuji se Jaroslav Veverka a bylo mi 50 let. Podnikám v oborech energetika, strojírenství a stavebnictví. Vedle práce je mým koníčkem sport, konkrétně hokej a fotbal.

Seznam rubrik