Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pěnice

31. 10. 2011 10:15
Okradl lidi o byty,

které mu ČSSD prodali za pár šupů. Přitom to byly většinou byty, které jako stabilizační byty získali právě havíři, dnes platí velké nájmy ze svých penzí nenasytné RPG, která je ani neopraví, jen zvyšuje nájmy. Já doufám, že mu lidé jeho plány překazí. Je to lhář, který neplní sliby, jen by to tady zdevastoval .

0 0
možnosti
P

pěnice

31. 10. 2011 10:10
Že budeme muset více platit,

to víme od doby, kdy nám politici namlouvali, že při dostavbě Temelína budeme mít levnější elektřinu. Tu, která nás teď stojí každým rokem víc a více. Oni chtějí jen drancovat pro svoje zisky. Ostravsko je už teď díravé jako ementál, ale Bakaovi to může být ve Švýcarsku jedno.

0 0
možnosti
TJ

vioš

31. 10. 2011 9:16
OKD

Naštvanosti lidí se nedivím. OKD vy najraději vytěžily celý MS kraj. Chtějí rozvrtat Beskydy, teď budou bourat Karvinou, do toho trik s byty. :-P Zkoušejí lidi jak to jde. Lidé musí být proti této hrozbě jednotní a silní, jinak by je OKD odřely na kost a tu si nakonec vzaly také.

Už aby se Karvinsko přeorientovalo na jiný druh činnosti než těžbu uhlí. Pak bude OKD k ničemu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Jmenuji se Jaroslav Veverka a bylo mi 50 let. Podnikám v oborech energetika, strojírenství a stavebnictví. Vedle práce je mým koníčkem sport, konkrétně hokej a fotbal.

Seznam rubrik