Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pěnice

29. 11. 2011 11:21
Níže někdo píše,

že Sarkozy dokáže v zájmu Francie  převálcovat Merkelovou. Souhlasí, ale to musí  být preiér a ne poskok. A proto se mi nelíbí, jak člověk, který je představitele naší země se chová tak nějak předem poníženě.

0 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

29. 11. 2011 10:28
Jen aby to nebyl pripravny krok k ustupu

Zelene nabozenstvi nabyva na sile a tlak poroste

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

29. 11. 2011 9:54
Každé jaderné zařízení podléhá přísné mezinárodní kontrole

Takže není o čem diskutovat.

1 0
možnosti
MB

buxus

29. 11. 2011 10:10
Re: Každé jaderné zařízení podléhá přísné mezinárodní kontrole

Zeleným fanatikům (v jejichž vleku Merkelová je) nejde o žádnou bezpečnost a o žádné kontroly. To je záminka. Jim jde jen a jen o naplnění jedné z jejich ideologických priorit - kompletní a absolutní zákaz jaderné energetiky. Jak to hezky vyjádřila naše bývalá ministryně školství pí. Kuchtová (lkterá mimochodem z této ministerské pozice chtěla vyhlásit zavření Temelína). Tato absolventka pedagogické fakulty prohlásila: "O bezpečnosti jaderné energetiky jsem připravena diskutovat. Ale jsem si jista, že mne nikdo nepřesvědčí". Zhruba asi takováhle diskuse nyní čeká nečase u Merkelové.Rv

0 0
možnosti
TV

t.varga

29. 11. 2011 9:39
dobrý den

taky jsem chtěl nesouhlasit a vidím, že už to někdo v diskusi udělal :-)

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 11. 2011 9:38
Absolutně nesouhlasím

Myslíte, že Francouzi "vysvětlují" Německu jaderné elektrárny na svém území?

Skončí to jen zbytečnými náklady a rozdmýcháváním různých názorů a třenic. Povede to ke zhoršení vztahů. Kdyby naše suverénní rozhodnutí vůbec nepodléhalo "diskusi", problém by byl chirurgicky odseparován. Takto bude vyhnívat.

0 0
možnosti
MB

buxus

29. 11. 2011 9:46
Re: Absolutně nesouhlasím

Jak již jsme o tom hovořili včera, Sarkozy dokáže i v kritických okamžicích, kdy zájmy Francie jsou v konfliktu se zájmy Německa, často Merkelovou převálcovat. Takže pro nás je naprosto nevýhodné jednat o naší jaderné energetice s Německem separátně - mnohem výhodnější by bylo chtít, aby se otázka jaderné energeticky řešila v rovině celé EU. Lze předpokládat, že kromě Francie, Belgie a nás, by možná i další státy se postavily proti téhle nesmyslné kampani. Takhle v tom budeme sami.

0 0
možnosti